Het Rode Kruis neemt intrek in het pand Waltorenpad 3.
Volledig scherm
Het Rode Kruis neemt intrek in het pand Waltorenpad 3. © Google Streetview

Rode Kruis opent winkel in binnenstad Deventer

Het Rode Kruis opent binnenkort in Deventer een winkel aan het Waltorenpad. De organisatie wil daarmee beter zichtbaar zijn in de stad. 

 1. Koning Cordoba valt met Go Ahead Eagles van de troon: spitspositie blijkt ook tegen FC Twente achilleshiel
  PREMIUM
  Rapport

  Koning Cordoba valt met Go Ahead Eagles van de troon: spitsposi­tie blijkt ook tegen FC Twente achilles­hiel

  Met een 1-0 voorsprong stapt Inigio Cordoba een kwartiertje voor tijd van het veld. Van de brede glimlach op het gelaat van de Spaanse aanvalsleider van Go Ahead Eagles is vierhonderd tellen later niets meer over. De dubbele mokerslag van het uiterst povere FC Twente komt hard aan bij de ploeg van trainer Kees van Wonderen. En Cordoba. Van matchwinnaar en trotse opvolger van oud-spitsen Jack de Gier en Erik Falkenburg naar een pakjesavond zonder tastbaar kleinood.
 2. Een kapotte knie dwong Kevin Bierman te stoppen als voetballer, maar hij kreeg heimwee: ‘Ik miste de humor in de kleedkamer’
  PREMIUM

  Een kapotte knie dwong Kevin Bierman te stoppen als voetballer, maar hij kreeg heimwee: ‘Ik miste de humor in de kleedkamer’

  Een Sallandse knollentuin maakt in 2014 een einde aan de aspiraties van voetballer Kevin Bierman (29) uit Deventer. De voetbalpoorten sluiten, vanwege de zware knieblessure. Hij gaat golfen, staat zelfs op de KLM Open tegenover Joost Luiten en geniet van zijn nieuwe sport. Toch krijgt hij heimwee. En dan blijken de voetbalpoorten helemaal niet gesloten te zijn.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer