De politie in Deventer is met een bijzonder signalement op zoek naar een dief. De man heeft een roze eenhoornknuffel bij zich. Op de foto een voorbeeld uit de collectie van Bol.com.
Volledig scherm
De politie in Deventer is met een bijzonder signalement op zoek naar een dief. De man heeft een roze eenhoornknuffel bij zich. Op de foto een voorbeeld uit de collectie van Bol.com. © bol.com

Roze eenhoornknuffel moet winkeldief in Deventer verraden

,,Attentie, alle eenheden, kijk uit naar een manspersoon die een roze eenhoornknuffel met zich meedraagt!’’ Het is een bijzonder signalement, dat de politie van Deventer zojuist heeft verspreid, in een poging een diefstal aan de Korte Bisschopstraat in Deventer op te lossen. Diverse kenmerken van de vermeende dader zijn verspreid. De knuffel springt het meest in het oog.

1 reactie

 • meneer b kroon

  1 jaar geleden
  ''manspersoon’ gezocht met getinte huidskleur''...is dat geen discriminatie...moet dat niet zijn ''persoon'' punt:)))
 1. d’Olde Veste’54 boekt belangrijke zege, Berkum slikt late domper en HHC Hardenberg maakt indruk in Volendam
  Liveblog

  d’Olde Veste’54 boekt belangrij­ke zege, Berkum slikt late domper en HHC Hardenberg maakt indruk in Volendam

  Oranje trapte al om 16.00 uur af voor het achtste finaleduel met de Verenigde Staten en dat was voor veel amateurclubs reden om de wedstrijden van hun eerste elftal te vervroegen. Dat weerhield HHC Hardenberg er niet van om in Volendam te bewijzen dat het dit seizoen meedoet om de titel. SV Urk slaagde er daarentegen niet in de derde zege op rij te boeken en VVOG kreeg een tik van Harkemase Boys. Berkum liep eveneens tegen een teleurstelling aan, terwijl d’Olde Veste’54 juist drie belangrijke punten in de wacht sleepte.

In samenwerking met indebuurt Deventer