De schrijfster van Het Achtste Leven heeft een nieuw boek uit: De kat en de generaal. Ze komt begin november naar Nederland. Ze toert vooral in de Randstad, maar komt ook naar Deventer.
Volledig scherm
De schrijfster van Het Achtste Leven heeft een nieuw boek uit: De kat en de generaal. Ze komt begin november naar Nederland. Ze toert vooral in de Randstad, maar komt ook naar Deventer. © RV

Schrijfster van Het Achtste Leven komt naar de Randstad... en Deventer

Amsterdam, Den Haag, Heemstede, Bussum... en Deventer. Boekhandel Praamstra in Deventer is de enige locatie in Oost-Nederland die de Georgische schrijfster Nino Haratischwili (1983) volgende maand bezoekt tijdens haar Nederlandse tournee.  Chrisjan van Marissing van boekhandel Praamstra is verguld.

 1. KAART | Aantal nieuwe positieve tests in regio daalt wéér: Urk enige gemeente ‘in het rood’
  Check jouw gemeente

  KAART | Aantal nieuwe positieve tests in regio daalt wéér: Urk enige gemeente ‘in het rood’

  Het aantal nieuwe coronabesmettingen in Oost-Nederland is vandaag opnieuw gedaald. Er zijn tussen gisterochtend en vanochtend 357 nieuwe positieve tests gemeld, een dag eerder waren dat er 428. Op de coronakaart zien we dat Urk nu de gemeente is met veruit de meeste besmettingen per 100.000 inwoners. Hattem, dat gisteren nog donkerrood kleurde op de kaart, doet het vandaag een stuk beter.

In samenwerking met indebuurt Deventer

 1. Pauw over interview Máxima: "Alles is ook enigszins intimiderend'
  Play

  Pauw over interview Máxima: "Alles is ook enigszins intimide­rend'

 2. Partijen moeten nu al kleur bekennen over coalitie
  Play

  Partijen moeten nu al kleur bekennen over coalitie

Deventer