De schrijfster van Het Achtste Leven heeft een nieuw boek uit: De kat en de generaal. Ze komt begin november naar Nederland. Ze toert vooral in de Randstad, maar komt ook naar Deventer.
Volledig scherm
De schrijfster van Het Achtste Leven heeft een nieuw boek uit: De kat en de generaal. Ze komt begin november naar Nederland. Ze toert vooral in de Randstad, maar komt ook naar Deventer. © RV

Schrijfster van Het Achtste Leven komt naar de Randstad... en Deventer

Amsterdam, Den Haag, Heemstede, Bussum... en Deventer. Boekhandel Praamstra in Deventer is de enige locatie in Oost-Nederland die de Georgische schrijfster Nino Haratischwili (1983) volgende maand bezoekt tijdens haar Nederlandse tournee.  Chrisjan van Marissing van boekhandel Praamstra is verguld.

  1. Politieagent Henk de Man is de negatieve beeldvorming beu: ‘Wij zijn juist heel empathisch’
    PREMIUM

    Politie­agent Henk de Man is de negatieve beeldvor­ming beu: ‘Wij zijn juist heel empathisch’

    Zijn bericht op Facebook bracht een storm aan reacties teweeg. Politieman Henk de Man (61) - een bekende kop in Deventer en Salland - postte op zondag 28 juni een lang en persoonlijk relaas. Daarin windt hij zich op over de negatieve beeldvorming over de politie en zegt hij juist ongelooflijk trots te zijn op zijn werk. De Mans bericht leverde al ruim 10.000 - bijna louter positieve - reacties op. De geboren Zutphenaar wil zijn hartenkreet graag toelichten in een persoonlijk verhaal.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer