Volledig scherm
© ANP

Scooterbestuurder deelt klappen uit in Deventer

Een nog onbekende scooterbestuurder heeft in de nacht van vrijdag van zaterdag  in Deventer klappen uitgedeeld aan een fietser.

Het slachtoffer werd door de scooterbestuurder, die vanuit de tegengestelde richting op de Sworminksweg kwam, met de spiegel van de scooter geraakt. Toen zowel de fietser als scooterbestuurder stopte, kreeg het slachtoffer meerdere klappen van de scooterbestuurder en liep letsel op aan het gezicht. Dit gebeurde tegen 01.15 uur. 

Op de scooter zat nog een vrouw als passagier. Zij bleef zitten tijdens het incident. De politie is op zoek naar getuigen. Ze kunnen zich melden via 0900-8844.

  1. Avond vol bijzondere momenten levert GA Eagles keurig rapport op
    PREMIUM
    OP RAPPORT

    Avond vol bijzondere momenten levert GA Eagles keurig rapport op

    Het gaat soms hortend en stotend, glibberend en glijdend. Maar ondanks alle fysieke en sportieve hobbels van de eerste competitiemaanden heeft Go Ahead Eagles zich vrijdagavond met een 1-1 gelijkspel tegen een sterk Jong Ajax van een prima kant laten zien. Een goede eerste helft, een minder laatste halfuur. Een eerste profgoal, gemiste kansen en de revanche van een getergde doelman. Trainer Jack de Gier heeft voldoende in handen om de komende maanden de top vijf van de Keuken Kampioen Divisie aan te vallen.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer