Volledig scherm
Aanrijding tussen auto en bromfiets op de rotonde Keizer Karellaan / Laan van Borgele ter hoogte van de Karwei in Deventer © Rens Hulman/News United

Scooterrijder aangereden op 'beruchte' rotonde in Deventer

Een scooterrijdster is aan het begin van de middag gewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Ze hield schaafwonden en mogelijk botbreuken over aan een botsing met een auto op de rotonde Keizer Karellaan / Laan van Borgele ter hoogte van de Karwei in Deventer.

De snorscooter reed al op de rotonde, de auto kwam uit de Keizer Karellaan en wilde de rotonde oprijden. Hierbij zag de bestuurder de snorscooter, een jonge vrouw, over het hoofd. De auto liep enige schade op aan de voorbumper, de scooter raakte zwaarder beschadigd. Onder meer het windscherm en een deel van het stuur liggen in puin. Het gaat op betreffende rotonde geregeld mis. In de afgelopen jaren vonden meerdere aanrijdingen plaats, waaronder maart dit jaar. 

  1. Suzanne wil met bh-Qup vanuit Deventer de wereld veroveren
    PREMIUM

    Suzanne wil met bh-Qup vanuit Deventer de wereld veroveren

    Geen zware zweterige siliconen borstprothese. Maar een lichtgewicht luchtige opvulling voor je reguliere lingerie. Suzanne Kemps dacht meteen groter toen ze voor zichzelf op zoek ging naar de meest fijne oplossing nadat ze een borst moest missen. Ze ontwikkelt vanuit Deventer de Qup met Proud Breast. Volgend jaar verovert Kemps Nederland en vervolgens de rest van de wereld. Ze won gisteravond al een juryprijs tijdens de finale van de ASN Bank Wereldprijs 2018.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer