Volledig scherm
De fiets ligt nog op de straat na het ongeluk. © Rens Hulman / News United

Scooterrijdster gewond bij botsing met fietser in Deventer

Een scooterrijdster is vanavond gewond geraakt bij een botsing met een fietser in Deventer. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Holterweg met de Storminkstraat.

Volgens de politie reed de scooterrijdster op het tweezijdige fietspad vanuit Colmschate richting het centrum. Een fietser uit tegengestelde richting wilde linksaf de Storminkstraat in slaan en zag de tegemoetkomende scooter over het hoofd. 

De twee botsten en de scooter gleed nog enkele meters door over het fietspad. De fietser bleef ongedeerd, maar de scooterrijdster werd met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

  1. Woningbouwcorporaties willen huurhuizen verduurzamen in plaats van belasting betalen

    Woningbouw­cor­po­ra­ties willen huurhuizen verduurza­men in plaats van belasting betalen

    Woningbouwcorporaties uit de wijde regio hebben in Den Haag geprotesteerd tegen de Verhuurdersheffing. De belasting die het Rijk heft over sociale woningen steken de verhuurders liever in verduurzaming van hun huizen en het om laag brengen van woonlasten van hun huurders. Alleen al in de Stedendriehoek gaat het om 71 miljoen dat geinvesteerd zou kunnen worden in de komende twee jaar. Ook corporaties uit Salland en Zwolle zijn naar Den Haag afgereisd om de eigen plannen te presenteren.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer

poll

Moet die muurschildering van Netflix in Deventer verdwijnen?

Moet die muurschildering van Netflix in Deventer verdwijnen?

  • Ja, meteen!! (44%)
  • Nee, lekker laten staan!! (22%)
  • Ah joh, mag daar best een tijdje blijven! (34%)
3616 stemmen