Volledig scherm
© anp

Slachtoffer gewelddadige straatroof Schalkhaar weet niet wat hem overkwam

updateWie heeft iets gezien van de gewelddadige straatroof afgelopen zondag in Schalkhaar? Of weet er meer van?  De politie kan deze informatie goed gebruiken bij het onderzoek naar de dader of daders. Het slachtoffer kan zich niet alles meer herinneren.

Zondagavond tussen 22.00 en 00.00 uur werd een 39-jarige man uit Deventer op de Pastoorsdijk in Schalkhaar beroofd, tussen de Aldi en Plus supermarkt. 

Gewond

Het slachtoffer raakte daarbij licht gewond. Hij is een flink gedeelte van de film kwijt en weet bijvoorbeeld niet wie hem heeft aangevallen en of het om een of meer personen gaat. De Devertenaar mist volgens de politie meerdere spullen maar welke wil de politie in het belang van het onderzoek niet vertellen.

Schalkhaar Life!

De politie hoopt dat getuigen meer duidelijkheid kunnen geven over wat er precies is gebeurd, zondagavond. Elders in het dorp liep op het moment van de straatroof het feest Schalkhaar Life! op zijn einde. De politie zegt zich voor te kunnen stellen dat wellicht feestgangers op de weg naar huis iets hebben gezien in relatie tot het misdrijf.

De politie is te bereiken via 0900 8844 en Misdaad Anoniem 0800 - 7000.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer