Peter uit Deventer (vanwege zijn werk onherkenbaar) ziet geen voordelen aan het eventuele opstappen van het kabinet. ,,Het is een symbolische daad."
Volledig scherm
PREMIUM
Peter uit Deventer (vanwege zijn werk onherkenbaar) ziet geen voordelen aan het eventuele opstappen van het kabinet. ,,Het is een symbolische daad." © Liselotte Kolthof

Slachtoffer Peter uit Deventer van toeslagenaffaire: ‘Aftreden kabinet verandert helemaal niks’

pollVoor Peter (36) uit Deventer is 15 januari 2021 een heel gewone dag waarop hij zojuist zijn kinderen naar school heeft gebracht en aan het werk gaat om zijn torenhoge schuld door de toeslagenaffaire af te lossen. ,,Of het kabinet nou aftreedt of niet, dat verandert helemaal niks. Het is een symbolische daad die niks betekent.”

 1. GA Eagles jaagt op eerste periodetitel in 12 jaar: ‘Geen wonderploeg, maar wel eentje die met mannetje extra speelt’
  PREMIUM

  GA Eagles jaagt op eerste periodeti­tel in 12 jaar: ‘Geen wonder­ploeg, maar wel eentje die met mannetje extra speelt’

  Het is wat jaartjes geleden, maar Go Ahead Eagles heeft eindelijk weer eens serieus zicht op een periodetitel in de eerste divisie. Een zege op TOP Oss, vanavond, brengt de eerste tussentijdse seizoensprijs in twaalf jaar weer een stuk dichterbij, al heeft De Graafschap met dat ene extra punt nog steeds de belangrijkste troef in handen. Maar hoe het ook zij, winst in Brabant belooft vrijdag 12 maart thuis tegen koploper Cambuur een zinderende slotakte in De Adelaarshorst.
 2. Woede bij zonnestudio’s na foute mail van ministerie: zaak mag toch niet open
  PREMIUM
  VIDEO

  Woede bij zonnestudio’s na foute mail van ministerie: zaak mag toch niet open

  Verwarring en verontwaardiging in de wereld van de zonnestudio’s. Diverse uitbaters gooiden woensdag, op de dag van de coronaversoepelingen, hun zaak weer open. Ze schermen met een officieel bericht van VWS, het ministerie van ‘coronaminister’ Hugo de Jonge. De boodschap: uw zonnestudio mag op woensdag 3 maart weer open. Alleen was dat een fout. ,,Dit is gekmakend. Het water staat ons aan de lippen.’’

In samenwerking met indebuurt Deventer

 1. Meghan in interview met Oprah: 'Ik wilde niet meer leven'
  Play

  Meghan in interview met Oprah: 'Ik wilde niet meer leven'

 2. Grote brand in de binnenstad van Kampen
  Play

  Grote brand in de binnenstad van Kampen

Deventer