De boekenmarkt op de Welle in 2018.  Te Riele: ,,Het is ieder jaar weer een uniek moment: een geheel autovrije Welle, de rust van honderden kramen, en de droom dat de Welle nog eens autovrij of autoluw mag zijn.Een extra bijdrage: kom met het openbaar vervoer of met de fiets naar de Deventer Boekenmarkt.”
Volledig scherm
De boekenmarkt op de Welle in 2018. Te Riele: ,,Het is ieder jaar weer een uniek moment: een geheel autovrije Welle, de rust van honderden kramen, en de droom dat de Welle nog eens autovrij of autoluw mag zijn.Een extra bijdrage: kom met het openbaar vervoer of met de fiets naar de Deventer Boekenmarkt.” © FOTO HISSINK

Snöpen, autoluwe Welle en de markt op tijdens opbouw: zes tips van ‘mister boekenmarkt’ Hein te Riele

‘Na mij een nieuwe malloot', zei hij zelf al eens. Samen met Johan Bouwmeester stond VVV-directeur Hein te Riele aan de wieg van de Deventer boekenmarkt. De grootste van Europa, die zondag haar 31e editie beleeft. Dit jaar neemt Te Riele afscheid, maar niet nadat hij eerst zijn zes tips voor de boekenmarkt deelt. ,,De droom dat de Welle ooit nog autoluw mag zijn.”

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”

In samenwerking met indebuurt Deventer