Heren 2 van Volleybalclub Avior in Deventer nam het heft in eigen hand: ze bestelden ludieke mondkapjes. De vereniging heeft de Avior-mondkapjes nog in bestelling, maar de heren van het tweede gaan al eensgezind met een flamingo en een biertje op hun neus naar de wedstrijd.
Volledig scherm
PREMIUM
Heren 2 van Volleybalclub Avior in Deventer nam het heft in eigen hand: ze bestelden ludieke mondkapjes. De vereniging heeft de Avior-mondkapjes nog in bestelling, maar de heren van het tweede gaan al eensgezind met een flamingo en een biertje op hun neus naar de wedstrijd. © Avior

Sportvrienden laten zelfde mondkapjes drukken: duizenden kekke maskertjes in bestelling

Hoe je jezelf nu eens echt goed kan laten zien? Met een mondkapje natuurlijk! Als het dan toch moet, dan maar goed, Wat nou kekke polootjes, gekke sweatshirts of baseballcaps: vriendengroepen en sportteams ontdekken het zelf ontworpen mondkapje. Bedrijven bestellen massaal uniforme maskers voor hun personeel. Bij Drukwerkdeal in Deventer vliegen de mondkapjes de deur uit. 

 1. Bertolf Lentink ‘fileert’ Blinding Lights van The Weeknd: ‘Van analyseren kun je leren’
  PREMIUM
  Interview + Video

  Bertolf Lentink ‘fileert’ Blinding Lights van The Weeknd: ‘Van analyseren kun je leren’

  Als begin dit jaar alles door corona komt stil te liggen, ontstaat de creatieve drang bij Zwollenaar Bertolf Lentink (Dronten, 1980) en Zwolse zangeres Esther Groenenberg om tóch iets te doen met het Zwols Songwritersgilde. In vier video’s fileren ze bekende nummers zoals Blinding Lights van The Weeknd. ,,Je kunt heel veel leren van het analyseren van andermans liedjes.”

In samenwerking met indebuurt Deventer

 1. Zware aardbeving in Egeïsche Zee bij Griekenland en Turkije
  Play

  Zware aardbeving in Egeïsche Zee bij Grieken­land en Turkije

 2. Noodkreet zorg: 'Nederlanders, kom alsjeblieft weer helpen!'
  Play

  Noodkreet zorg: 'Nederlan­ders, kom alsje­blieft weer helpen!'

Deventer