Het bord dat aangeeft dat het stallen van fietsen vanaf 1 september voor twee weken gratis is
Volledig scherm
PREMIUM
Het bord dat aangeeft dat het stallen van fietsen vanaf 1 september voor twee weken gratis is © Diego Kemps

Station in Deventer geeft ‘14 dagen gratis fietsen stallen’ aan, maar dat kon toch al voor niets?

Reizigers die afgelopen week hun fiets parkeerden in de ondergrondse stalling onder het Stationsplein, kwamen voor een verrassing te staan. Op een bord staat dat mensen vanaf 1 september hun fietsen de eerste twee weken gratis kunnen stallen. Maar het parkeren van fietsen in de bewaakte stalling zou de komende jaren toch gratis blijven? 

2 reacties

 • Kayliegh Van der wal

  2 maanden geleden
  Werkelijk, straks moeten we zeker ook al gaan betalen om de fiets in de stad neer te zetten, niks is tegenwoordig nog gratis of betaalbaar
 • Bert Groot

  2 maanden geleden
  "De stalling is bedoeld om de fiets neer te zetten als je met de trein vertrekt, om deze dezelfde avond, of hooguit een paar dagen erna, weer op te halen” Dit blijft toch een vreemde eenzijdige redenering die er van uitgaat dat alleen bewoners hun fiets stallen. Als je elders woont en in Deventer werkt, wil je wellicht óók een fiets stallen. Die gebruik je, bijvoorbeeld in vakantietijd, of met veel thuiswerken, aanzienlijk minder... Dat wordt nu dus erg (en nodeloos) ingewikkeld gemaakt.
 1. Deventer horecatycoon Sahin kruipt door het oog van de naald: veiling inboedel zeven zaken van tafel
  PREMIUM
  7

  Deventer horecaty­coon Sahin kruipt door het oog van de naald: veiling inboedel zeven zaken van tafel

  De inboedelveilingen van zeven horecazaken van Ayhan Sahin gaan (voorlopig) niet door. De horecatycoon uit Twello ligt in de clinch met de Belastingdienst, omdat hij ruim een miljoen euro aan belasting is verschuldigd. Zaken in Deventer, Zutphen en de gemeente Voorst dreigden ten onder te gaan, maar hij heeft vandaag op het nippertje een schikking getroffen in een kort geding.

In samenwerking met indebuurt Deventer