Het Deventer stationsgebied. Met linksboven de Stationsstraat, die tijdens de werkzaamheden fungeert als extra busstation.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Deventer stationsgebied. Met linksboven de Stationsstraat, die tijdens de werkzaamheden fungeert als extra busstation. © Archief/Ronald Hissink

Stationsgebied Deventer langer op slot voor álle treinen én auto’s in najaar

UPDATEDeventer gaat flink wat merken van ingrijpende werkzaamheden aan het spoor dit najaar. Dag en nacht wordt er gewerkt. Het complete treinverkeer van en naar Deventer gaat er in oktober én september voor een langere periode helemaal uit. Bovendien gaat de doorgaande Stationsstraat dan helemaal dicht voor auto’s.

2 reacties

  • Joost Boswijk

    2 maanden geleden
    Een bericht dat wel een paar vragen oproept. Dat NS niet zeker weet wanneer geen treinverkeer mogelijk is, valt de redactie niet te verwijten, maar verwarrend is het wel. Maar “Tussen de Rijsterborgherweg en de Knoop”, is raar, want die weg loopt evenwijdig aan het spoor. Het viaduct van de Stationsstraat gaat dicht, maar blijft dat van de Hoge Hondstraat dus wel open? Trouwens, 13 t/m 15 oktober en 16/17 oktober is ook onduidelijk. Waarom niet 13 t/m 17 oktober?
  • Dirk Kruis

    2 maanden geleden
    En waarschijnlijk dat de diepenveense weg weer niet wordt meegenomen in het plaatje.

In samenwerking met indebuurt Deventer