Stoppen uit meest besproken zwembad van Nederland

ZwembadsoapNa een maand bakkeleien trok de initiatiefnemer Wesley de Vries woensdagmiddag de stop uit het meest besproken zwembad van Nederland. Zijn vriendin: ,,Ik wil niet dat mijn kind straks moet vragen waarom hun vader met de politie mee moet.''

Langzaam stroomt elf kuub water naar de put in de Landstraat. Wesley de Vries heeft even daarvoor de stoppen uit het buurtzwembad in het Rode Dorp getrokken. Het water stroomt met grote gutsen uit het zwembad dat al een week lang landelijk nieuws is.  Het stroomt naar de straat, niet naar de woningen. De Vries wijst.  Hij wil maar  aangeven: kijk het loopt helemaal niet naar de woning, zoals de woningcorporatie zei, die vreesde voor waterschade. 

  1. VVD Deventer wil inzicht in financiën voordat besluit over Viking valt

    VVD Deventer wil inzicht in financiën voordat besluit over Viking valt

    Of de keus nu valt op doorgaan met de Viking of juist stoppen, eerst moet duidelijk zijn wat de feiten en harde cijfers zijn, betoogt Bas Donkers (VVD). Het raadslid van de grootste oppositiepartij heeft het college van burgemeester en wethouders gevraagd meer inzicht te geven in de financiën van dit rampendossier. Volgens de VVD is de Viking technisch en politiek een stuurloos schip. ,,We hebben meer inzicht nodig om een betere koers te bepalen.”

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer

poll

Moet die muurschildering van Netflix in Deventer verdwijnen?

Moet die muurschildering van Netflix in Deventer verdwijnen?

  • Ja, meteen!! (43%)
  • Nee, lekker laten staan!! (23%)
  • Ah joh, mag daar best een tijdje blijven! (34%)
4322 stemmen