Novita Protzmann, die dit jaar in augustus het beeld bepaalt in menige huiskamer, draagt graag bij aan de diversiteit in de agrarische sector.
Volledig scherm
Novita Protzmann, die dit jaar in augustus het beeld bepaalt in menige huiskamer, draagt graag bij aan de diversiteit in de agrarische sector. © Rachel Bosman

Stormloop van kandidaten voor pikante kalenders met boeren en boerinnen

De werving van deelnemers voor de Boerinnen en Boeren Kalender 2020 heeft sinds afgelopen zaterdag voor een ongekende reuring gezorgd. De oproepjes op Facebook hebben al 120.000 mensen bereikt. Intussen hebben 176 vrouwen en 17 mannen zich aangemeld om een kalendermaand te verluchtigen met hun schaars geklede lijf.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer