Volledig scherm
Foto archief. Dirk van den Broek aan het Broederenplein in Deventer gaat ingrijpend verbouwen, en sluit daarom van woensdag 28 augustus 13.00 tot dinsdag 17 september. © De Stentor

Supermarkt Dirk aan Broederenplein vanaf volgende week bijna drie weken dicht voor verbouwing

Supermarkt Dirk van den Broek aan het Broederenplein in Deventer gaat ingrijpend verbouwen. De winkel is daarom gesloten vanaf woensdag 28 augustus 13.00 uur. Dinsdag 17 september is de grootgrutter weer open.

De supermarkt krijgt onder meer een slijterij en een betaalpalen voor zelfscanners. De winkel en het magazijn worden volgens woordvoerder Esther Kingma ‘slimmer’ ingericht. 

Ook krijgt de winkel een andere uitstraling, die volgens haar onder meer terug te zien is in andere stellingen en sfeermateriaal. De supermarkt sluit woensdag 28 augustus om 13.00 en heropent dinsdag 17 september om 09.00 uur. 

  1. Carnavalisten laten zich niet omverblazen door beetje wind
    PREMIUM

    Carnavalis­ten laten zich niet omverbla­zen door beetje wind

    Ondanks de stevige wind en wat buien zijn de carnavalsoptochten in Overijssel en Gelderland vandaag overal doorgegaan. In tegenstelling tot de zuidelijke provincies en Noord- en Zuid-Holland en Zeeland, waar diverse optochten voor vandaag of morgen zijn afgeblazen, staat het licht in de oostelijke regio's vooralsnog op groen. Wel wijzen sommige organiserende carnavalsverenigingen er wagenbouwers op dat ze hogere onderdelen die extra windgevoelig zijn extra goed moeten bevestigen.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer