Sinds gisteren ligt er bij het Churchillplein een tegel ter nagedachtenis aan Floor Garst. Foto YVONNE PIETERS
Volledig scherm
Sinds gisteren ligt er bij het Churchillplein een tegel ter nagedachtenis aan Floor Garst. Foto YVONNE PIETERS

Tegel herinnert aan Floor Garst

DEVENTER - Gisteren zou hij 21 jaar geworden zijn. Zou. Want Floor Garst overleed in de kerstnacht. Op de plek bij de Gedempte Gracht in Deventer waar hij die nacht geveld werd door de fatale klap van de 23-jarige Apeldoorner U., ligt sinds gisteren een tegel met zijn naam erop. Geplaatst door zijn ouders, die daarmee de herinnering aan hem levend willen houden.

 1. Deventer windmolens straks inzet verkiezingen, eerste ‘slag’ is voor tegenstanders
  PREMIUM

  Deventer windmolens straks inzet verkiezin­gen, eerste ‘slag’ is voor tegenstan­ders

  De vraag of Deventer meer windmolens moet plaatsen en waar die dan komen, zal een grote rol spelen bij de gemeenteraadsverkiezingen. Dat verwachten gemeenteraadsleden, maar ook inwoners op Colmschate en omgeving, die tegen windturbines in twee gebieden in die omgeving zijn. De politiek ging woensdag voor die plannen liggen, tegenstanders juichen nog niet. ,,Prima, laat heel Deventer in maart maar z’n mening over windmolens geven.”
 2. GA Eagles-trainer Van Wonderen wil met ruw, Engels voetbal in eredivisie blijven: ‘Het wordt loodzwaar’
  PREMIUM

  GA Eag­les-trai­ner Van Wonderen wil met ruw, Engels voetbal in eredivisie blijven: ‘Het wordt loodzwaar’

  In Terwolde gaat morgen het doek weer omhoog. Minder dan zes weken na het absolute hoogtepunt van het seizoen in het achterafzaaltje van Woudestein, staan de schijnwerpers vol gericht op Kees van Wonderen en ‘zijn’ Go Ahead Eagles. Met een kakelverse selectie, nog volledig in de steigers, trapt de Deventer club het seizoen af met de eerste training in de aanloop naar een hernieuwd optreden op het nationale hoofdpodium.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer