Volledig scherm
Theo Maassen is een van de gasten in het programma van het Eindeloos Festival © ANP Kippa

Theo Maassen naar Deventer voor Eindeloos Festival

Theo Maassen is een van de gasten uit het programma van het Eindeloos Festival, sinds vorig jaar de opvolger van het Deventer Humorfestival. De Brabantse cabaretier komt vrijdag 29 december  naar Filmhuis De Keizer voor een speciale voorpremière van ‘Billy’, zijn debuutfilm. Na afloop van de film beantwoordt  Maassen vragen uit het publiek.

Op het programma van het Eindeloos Festival tussen 27 en 30 december staan ruim 25 activiteiten in Theater Bouwkunde, Filmhuis de Keizer, Deventer Schouwburg, het Kunstenlab, cafés in de binnenstad en andere locaties. Het programma van 2017 staat in het teken van oud & nieuw: het einde van het jaar en het begin van een nieuw jaar, maar ook vooral ook van nieuw talent.

Bij Theater Bouwkunde vindt op zaterdag 30 december onder de noemer ‘Vers & Vuig’ een avondvullend programma plaats, waarbij jonge Deventer muzikanten, kleinkunstenaars, dichters en schrijvers hun zonden, misstappen en foutjes opbiechten. Met optredens van onder andere: Wibo Kosters, Vera Bon, Robin Bleeker en Sam van Middendorp.

Verder geeft Deventenaar Olaf Westra in het Filmhuis op donderdag 28 december onder de noemer ‘Running the Show’ een inkijkje in het maken van een film en wat daar allemaal bij komt kijken.

In de Deventer Schouwburg is op donderdag 28 december een sneakpreview te zien van een theatervoorstelling van de jonge groep ID Theatre Company die voor het eerst in Deventer werkt. De voorstelling gaat over een groep jonge mensen die kans krijgen een volledig nieuwe identiteit voor zichtzelf te creëren. Wordt dit het begin van een nieuwe identiteit, of blijven ze liever wie ze waren?

Het volledige programma is te vinden op: www.eindeloosfestival.nl

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer

poll

Moet die muurschildering van Netflix in Deventer verdwijnen?

Moet die muurschildering van Netflix in Deventer verdwijnen?

  • Ja, meteen!! (44%)
  • Nee, lekker laten staan!! (22%)
  • Ah joh, mag daar best een tijdje blijven! (34%)
3758 stemmen