Op de A1 bij Bathmen ging zaterdagmorgen een busje over de kop. Inzet: de politie heeft dashcambeelden van het ongeval vrijgegeven.
Volledig scherm
Op de A1 bij Bathmen ging zaterdagmorgen een busje over de kop. Inzet: de politie heeft dashcambeelden van het ongeval vrijgegeven. © News United / Rens Hulman / Politie

Tientallen tips na delen heftige dashcambeelden van over de kop geslagen busje snelweg A1 bij Bathmen

MET VIDEO | UPDATEDe dashcambeelden van het busje dat gisteren op de A1 bij Bathmen over de kop sloeg maken veel los. Na het delen van de videobeelden regent het reacties, laat de politie weten. Inmiddels hebben 30 mensen zich gemeld. En de tips blijven komen.

3 reacties

 • R. Veldhuis

  4 maanden geleden
  Hoi Karin, Terecht punt gelukkig mag het niet zomaar. Er moeten wat meer stappen doorlopen worden voordat ze zomaar door beeld en kenteken informatie mogen gaan. Als het nog mag er zijn namelijk verschillende rechtzaken geweest tegen de verregaande verzamelwoede van de overheid. In dit soort gevallen heb je het overigens liever wel dat ze er makkelijker door heen kunnen.
 • Martin Bolhuis

  4 maanden geleden
  Als de vrachtwagenchauffeur die er naast reed zich nog niet heeft gemeld dan kan dat natuurlijk alsnog. Ik neem aan dat hij/zij het nodige heeft gezien.
 • Anoniem

  4 maanden geleden
  Heb geen idee hoe het werkt, maar in deze tijden van Big Brother is watching you: camera’s op de snelweg, satellieten die telefoongegevens uit kunnen lezen….kan men daar niks mee? Karin van Dam

Deventer