Volledig scherm
Sybrand en Martine, met op de achtergrond Deventer. © MAX

Tijd voor MAX een week lang in Deventer

Het tv-programma Tijd voor MAX bezoekt volgende week Deventer. Van maandag tot en met vrijdag maken de presentatoren Sybrand Niessen en Martine van Os dagelijks een live uitzending vanuit de stad (17.10 uur, NPO1).

Op de gastenlijst staan onder anderen Özcan Akyol, Jan Smit, Bert van Marwijk, Kees Boonman en Jan Terlouw. Omroep MAX heeft een locatie langs de IJssel uitgezocht 'met uitzicht op de skyline van de stad'.  

Vakantiegevoel

De omroep heeft er een traditie van gemaakt om in september vanaf vier plekken in Nederland live-uitzendingen te maken, waarmee het nieuwe tv-seizoen wordt afgetrapt. Daarmee houdt het presentatieduo het vakantiegevoel nog een beetje vast, is het idee.  Na Zandvoort en Leeuwarden, staat volgende week Deventer op het programma.

Maandag zit Kees Boonman aan tafel. De politiek commentator blikt vooruit op Prinsjesdag. Ook presentator Viktor Brand is uitgenodigd. Hij komt uit Deventer en is bezig met het tweede seizoen van het programma 'Marktplaats: Heel Holland Handelt'. 

Op dinsdag komt schrijver Jan Terlouw vertellen, net als presentatrice Olga Commandeur. Op donderdag komen oud-bondscoach Bert van Marwijk en schrijver Özcan Akyol langs. Zanger Jan Smit schuift vrijdag aan, samen met collega's Jan Keizer en Thomas Berge. Smit gaat ook optreden.

Meer informatie via de site http://www.maxvandaag.nl

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer