Het Eicas hoopt zich halverwege volgend jaar definitief te vestigen in het Hegiusgebouw aan de Nieuwe Markt in Deventer. Tot die tijd mag het museum vast plaatsnemen in een pand aan de Polstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Eicas hoopt zich halverwege volgend jaar definitief te vestigen in het Hegiusgebouw aan de Nieuwe Markt in Deventer. Tot die tijd mag het museum vast plaatsnemen in een pand aan de Polstraat. © Martijn Ubels

Toekomstig Deventer museum Eicas krijgt alvast 500 vierkante meter expositieruimte in de Polstraat

Het toekomstige Deventer museum Eicas krijgt vanaf 1 augustus een tijdelijke locatie aan de Polstraat. Het museum mag gebruik maken van vijfhonderd vierkante meter expositieruimte tot het zich medio volgend jaar definitief vestigt in het Hegius. ,,Deventer kan deze zomer al rekenen op extra binnenlandse en vooral ook Duitse bezoekers.”

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”

In samenwerking met indebuurt Deventer