Volledig scherm
Een trein ter illustratie. © NS

Treinen rijden weer tussen Apeldoorn en Deventer

updateTussen Apeldoorn en Deventer rijden weer treinen. De dienstregeling op het traject lag vanmiddag stil vanwege een aanrijding met een persoon.

De aanrijding vond plaats bij de Dernhorstlaan in Twello, ter hoogte van de Vermeersweg. Rond 11.30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd over het voorval. 

In eerste instantie verwachtte de NS dat het spoor halverwege de middag weer beschikbaar zou zijn. Omstreeks 14.30 uur werd die verwachting echter bijgesteld. Rond 16.30 uur werd het spoor alsnog vrijgegeven.

  1. Grote twijfels over verbouwing voormalige Houtmarktschool Deventer

    Grote twijfels over verbouwing voormalige Houtmarkt­school Deventer

    Het lijkt allerminst voorspoedig te gaan met de verbouwing van de voormalige Houtmarktschool aan de voet van de Bergkerk in Deventer. Enkele kopers van nog te realiseren appartementen zijn naar de rechter gestapt omdat ze de ontwikkelaar niet vertrouwen na, volgens hen, dubieuze facturen. Onderaannemer timmerfabriek De Haan zegt in een geschil over geleverd werk aangifte te zullen doen bij de politie vanwege oplichting. Ondertussen lijkt de verbouwing van het monumentale pand vertraging op te lopen.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer