Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Treinverkeer Deventer-Rijssen weer op gang na aanrijding; onderzoek station Enschede afgerond

videoHet treinverkeer tussen Deventer en Rijssen heeft vandaag uren stilgelegen vanwege een aanrijding met een persoon. Op het station in Enschede werd een groot politie-onderzoek opgezet.

Een perron in Enschede werd rond 16.45 uur door politie en brandweer afgesloten en met schermen afgezet. Een forensisch team onderzocht hier een trein uit de richting van Deventer. Na onderzoek bleek dat deze eerder op de dag in botsing was gekomen met een persoon. De aanrijding betrof volgens de politie zeer waarschijnlijk een zelfdoding.

Tussen Deventer en Rijssen werd het treinverkeer op last van de politie stilgelegd. Even na 18.30 uur gebeurde dat ook op het traject tussen Enschede en Hengelo. Er reden stopbussen tussen Deventer, Deventer Colmschate, Holten, Rijssen en Almelo. Tussen Deventer en Almelo werden snelbussen ingezet.

Omstreeks 18.30 uur waren de beperkingen tussen Enschede en Hengelo voorbij. Een half uur later kwam ook het treinverkeer tussen Deventer en Rijssen weer op gang.

Denk je aan aan zelfmoord? Neem contact op met 113. Crisislijn 24/7 open, therapie met een psycholoog of doe de zelfhulpcursus. Anoniem en vertrouwelijk.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer

poll

Moet die muurschildering van Netflix in Deventer verdwijnen?

Moet die muurschildering van Netflix in Deventer verdwijnen?

  • Ja, meteen!! (44%)
  • Nee, lekker laten staan!! (23%)
  • Ah joh, mag daar best een tijdje blijven! (34%)
3955 stemmen