Hulpverleners ontfermen zich over de slachtoffers van de terrasaanslag in de Keizerstraat in Deventer.
Volledig scherm
PREMIUM
Hulpverleners ontfermen zich over de slachtoffers van de terrasaanslag in de Keizerstraat in Deventer. © News United / Rens Hulman

Twee slachtoffers terrasdrama Deventer ook vervolgd voor aandeel in vechtpartij

VideoTwee van de vijf slachtoffers van het terrasdrama in Deventer staan donderdagmorgen voor de rechter voor hun aandeel in de vechtpartij die aan het incident vooraf ging. Zij worden verdacht van openlijke geweldpleging tegen Roy van T. uit Schalkhaar, die daarna met zijn auto op vijf mensen inreed in de binnenstad van Deventer. 

2 reacties

 • Henk Bartelds

  1 maand geleden
  Erger dan welke aanrijding ook is het Sinecide-Protocol. Het Senicide-Protocol is de Jolly Roger van de Geneeskunde. De geplande ouderenmoord met de wederinvoering van de doodstraf alleen voor weerloze ouderen is het grootste schandaal van de coronacrisis, omdat de onschuldige ouderen worden gestraft voor de daden van de schuldige jongeren die opzettelijk corona (laten) verspreiden door de coronamaatregelen te (laten) overtreden en die opzettelijk (laten) voordringen bij de vaccinaties.
 • Goossen

  1 maand geleden
  Dat beide zaken met elkaar in verbinding staan valt natuurlijk niet te loochenen. Dat Van T. in zijn woede de regels een beetje uit het oog verloor is natuurlijk niet goed te praten, maar zeer wel begrijpelijk. Het is daarom te hopen dat géén van allen er met zo'n misselijk taakstrafje vanaf komt.

In samenwerking met indebuurt Deventer

 1. Kiki’s grote liefde pleegde plotseling zelfmoord
  Play

  Kiki’s grote liefde pleegde plotseling zelfmoord

 2. Bèèèh! Schapen tussen woningen blijven vast beeld in Zutphen
  Play

  Bèèèh! Schapen tussen woningen blijven vast beeld in Zutphen

Deventer