Alle hens aan dek in de keuken van café De Alm, gerund door de broers Serge (achter, rechts) en Thiery Andree (daarnaast). Moeder Nel maakt daar afhaalgerechten en wordt daarbij eveneens geholpen door haar man Gérard (links).
Volledig scherm
PREMIUM
Alle hens aan dek in de keuken van café De Alm, gerund door de broers Serge (achter, rechts) en Thiery Andree (daarnaast). Moeder Nel maakt daar afhaalgerechten en wordt daarbij eveneens geholpen door haar man Gérard (links). © FOTO HISSINK

Tweede coronagolf vraagt uiterste van creativiteit horeca-ondernemers: ‘We kunnen elke cent goed gebruiken’

De kroeg is weer dicht. Wat nu? Horeca-ondernemers krijgen klap na klap vanwege corona. Sommige grijpen de tweede sluitingsperiode aan om hun zaak te verbouwen of op te knappen. Anderen gebruiken juist hun creatieve ondernemersgeest om toch actief te blijven. Zoals de volgende drie horecazaken uit de regio.

  1. Deventenaar Huub van Sabben overleden: de man die onbekende oorlogsslachtoffers hun naam terug gaf
    PREMIUM
    1954 - 2020

    Devente­naar Huub van Sabben overleden: de man die onbekende oorlogs­slacht­of­fers hun naam terug gaf

    Deventenaar Huub van Sabben is op 66-jarige leeftijd overleden. Hij was de man die zich onuitputtelijk inzette om de vermisten van de Tweede Wereldoorlog op te sporen en alles wist van de oorlogsgeschiedenis in de regio Deventer. Hij schreef het standaardwerk Deventer 40-45 en stopte nooit met (onder)zoeken. Hij was daardoor zelfs als civiel onderzoeker betrokken bij de werkgroep vermiste personen van defensie en politie.

In samenwerking met indebuurt Deventer

  1. Trump zal Witte Huis verlaten als hij verliest
    Play

    Trump zal Witte Huis verlaten als hij verliest

  2. Is die Black Friday-aanbieding wel écht een koopje?
    Play

    Is die Black Fri­day-aanbieding wel écht een koopje?

Deventer