Thomas op het kraanschip waar hij Chief Engineer is.
Volledig scherm
PREMIUM
Thomas op het kraanschip waar hij Chief Engineer is. © Eigen foto

Twello's gezin morgen herenigd nadat papa Thomas maandenlang vastzat op zee

Nog één nachtje slapen. Dan kan Thomas zijn vrouw en drie kinderen weer in zijn armen sluiten, nadat hij door corona maandenlang niet van boord mocht van het schip waarop hij werkt. ,,Ik denk dat ik stamppot hutspot voor hem maak”, kijkt zijn vrouw Margret Suelmann uit naar de hereniging.

 1. Verbijstering om podcast Lange Frans met complotdenkster uit Bathmen: ‘OM moet onderzoeken of video strafbaar is’
  video

  Verbijste­ring om podcast Lange Frans met complot­denk­ster uit Bathmen: ‘OM moet onderzoe­ken of video strafbaar is’

  Rapper Lange Frans en ’graancirkelspecialiste’ Janet Ossebaard uit Bathmen maken zich met hun nieuwste podcast mogelijk schuldig aan opruiing. Een oriënterend onderzoek van het Openbaar Ministerie moet daar uitsluitsel over geven, zeggen strafrechtadvocaten Sébas Diekstra en Peter Schouten tegen deze site. Een filmpje waarin de twee complotdenkers hardop fantaseren over een aanslag op politici zorgt voor boze reacties in de Tweede Kamer.
 2. Smogwaarschuwing, smogalarm: dit is de komende dagen wel en niet verstandig
  PREMIUM
  KAART

  Smogwaar­schu­wing, smogalarm: dit is de komende dagen wel en niet verstandig

  Het wordt de komende week warm. Zo warm zelfs dat het RIVM voor in ieder geval donderdag en vrijdag een smogwaarschuwing heeft afgegeven. Met name op de Veluwe en ook in de Achterhoek is er een slechtere luchtkwaliteit. Wie weet volgt de daaropvolgende dagen, als het nog heter wordt en de luchtkwaliteit mogelijk verder verslechterd, een smogalarm. Kunnen we dan nog sporten? Of is het überhaupt stom om naar buiten te gaan? Zes vragen en antwoorden.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer