Go Ahead Eagles presenteerde de nieuwe shirts voor seizoen 22/23. In het midden Bas Kuipers in het uittenue, dat hij samen met rapper Snelle ontwierp.
Volledig scherm
Go Ahead Eagles presenteerde de nieuwe shirts voor seizoen 22/23. In het midden Bas Kuipers in het uittenue, dat hij samen met rapper Snelle ontwierp. © Wim Sneller

Uittenue zonder sponsor op de borst: bekijk hier de shirts waarin GA Eagles nieuwe successen najaagt

MET VIDEOTraditioneel geel-rood voor thuis in De Adelaarshorst, paars geblokt voor wedstrijden op vreemde bodem. Met als bijzonderheid: geen grote sponsornaam op de borst van het uittenue. Go Ahead Eagles lanceerde vrijdagmiddag online de shirts waarin komend seizoen in de eredivisie de strijd wordt aangegaan. 

  1. Leven van Eileen (31) uit Deventer lijkt te verbeteren na behandeling in Amerika: ‘Ik merk al verschil’
    PREMIUM
    1

    Leven van Eileen (31) uit Deventer lijkt te verbeteren na behande­ling in Amerika: ‘Ik merk al verschil’

    Hoofdpijn die zo erg is dat feestjes of etentjes amper vol te houden zijn. De 31-jarige Eileen uit Deventer heeft er al 16 jaar last van. Een peperdure behandeling in Amerika kan haar helpen. Ze startte daarom een crowdfunding. Met succes: De Deventerse is nu voor een twee weken durende behandeling in Amerika. „Als het zo blijft als nu, moet ik echt nieuwe hobby’s gaan zoeken. Ik heb zoveel energie over.”

In samenwerking met indebuurt Deventer