Volledig scherm
Meerdere mensen zijn donderdagavond weggelopen bij de voorstelling Lubach Live van cabaretier Arjen Lubach. Dat vertelt hij op Instagram. De theatermaker trad op in Theater Voorhuys in Emmeloord. © ANP Kippa

‘Urkers’ en 'rechtse stemmer’ verlaten zaal bij optreden Arjen Lubach in Emmeloord

‘Urkers’ en iemand die Arjen Lubach een ‘linkse rat’ noemt hebben de theaterzaal in Emmeloord verlaten. De meeste mensen hielden de voorstelling van Arjen Lubach in het Voorhuys gisteravond wel vol, is de cabaretier gelukkig. Vier mensen verlieten voortijdig de zaal van de cabaretier. De ‘Urkers’ konden grollen over de kerk niet waarderen, denkt Lubach. 

Hij schrijft bij zijn Instagrampost: ,,Ik heb denk ik over alle politici van alle politieke kleuren al wel grapjes gemaakt, maar mijn grapjes over een zekere rechtse politicus leverden me vanavond een welluidend “linkse rat!” op, alvorens iemand de zaal verliet. Even daarvoor waren er drie Urkers al vertrokken tijdens grappen over de kerk. Deze 99% die bleef zitten was dan weer super! Dank voor een enerverende en enthousiaste avond in Emmeloord.”

Een foto die is geplaatst door null (@arjenlubach) op

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer

poll

Wat vindt u van de aanstaande sluiting van het Speelgoedmuseum?

  • Goed plan! Het museum is niet meer van deze tijd en trekt weinig bezoekers. (11%)
  • Zonde! Dit museum hoort al sinds 1932 bij Deventer. (49%)
  • De gemeente moet zorgen dat dit museum ergens anders in de stad open kan blijven. (41%)
3124 stemmen