Judith de Rijk is trots op het eindresultaat van de 'troostfilm' ‘Heb het leven lief’. De film werd zaterdag en zondag in de Koningskerk in Deventer getoond. Ook haar dochter Daphne (op de achtergrond) is mee om de film te bekijken.
Volledig scherm
PREMIUM
Judith de Rijk is trots op het eindresultaat van de 'troostfilm' ‘Heb het leven lief’. De film werd zaterdag en zondag in de Koningskerk in Deventer getoond. Ook haar dochter Daphne (op de achtergrond) is mee om de film te bekijken. © Ronald Hissink

Vader en dochter uit Olst stralen in muziekfilm over corona: ‘Als je hun verhaal kent, komt het nog harder binnen’

Yosina Roemajauw (14) en haar vader Decky uit Olst vormen het stralende middelpunt van de muziekfilm Heb het leven lief.  De Sallandse muziek- en dansfilm wordt op meerdere plekken vertoond en is afgelopen weekeinde tweemaal te zien geweest in de Koningskerk in Deventer. Centraal thema: het virus dat Decky Roemajauw er bijna onder kreeg. ,,Het was heel heftig.”

  1. KAART | Veel gemeenten kunnen positieve tests op 1 hand tellen, alleen in deze provincie (lichte) stijging
    CHECK JOUW GEMEENTE

    KAART | Veel gemeenten kunnen positieve tests op 1 hand tellen, alleen in deze provincie (lichte) stijging

    Een grijze coronakaart vandaag in Oost-Nederland: opnieuw daalt het aantal positieve testuitslagen in de regio’s van de Stentor. Flevoland noteert nog wel een lichte stijging, terwijl heel Nederland het laagste aantal positieve tests noteert sinds begin juli. Opvallend is dat er in de regio’s van de Stentor zowel nul ziekenhuisopnames als nul sterftegevallen gemeld werden.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer