Volledig scherm
PREMIUM
Ilona Steur en Tom Kreeft uit Deventer vieren vakantie op La Palma. © eigen foto

Vakantievierders uit Deventer maandenlang dakloos door woningbrand

Nippend aan een cocktail op een zonnig eiland te horen krijgen dat je woning in Nederland in brand staat. Dit overkwam Tom Kreeft en Ilona Steur deze week op La Palma. ,,We houden de moed erin.”

Ilona Steur (24) en Tom Kreeft (26) kregen woensdag op de Canarische Eilanden vreselijk nieuws te verwerken. Hun overbuurvrouw uit Deventer was de boodschapper: ,,Ze was vrij kalmpjes aan de telefoon en zei: schrik niet, er is brand in jullie huis, maar het schijnt mee te vallen.” Kreeft en zijn vriendin hadden net een mooie boottocht achter de rug en zaten op een terras na te genieten toen zij diverse berichten kregen. Steur: ,,Een vriendin appte dat er brand was bij ons in de straat en van de overbuurvrouw kregen we een vriendschapsverzoek op Facebook. Toen we dat accepteerden, kon ze ons bellen.”

  1. Medewerker vindt menselijke schedel in doos bij kringloopwinkel in Twello
    video + update

    Medewerker vindt menselijke schedel in doos bij kringloop­win­kel in Twello

    In een doos heeft Kringloop Twello-medewerker Boy Denekamp vanmorgen tot zijn schrik een menselijke schedel aangetroffen. Directeur Hans Hekkert schakelde de politie in. De wijkagent kwam langs om de schedel in de sorteerruimte te inspecteren. Hij constateerde dat deze echt is. Een collega bracht daarna een speciale zak waarin de schedel naar de forensische opsporing in Elst is vervoerd. Wie hem heeft ingeleverd, is onbekend.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer