Caroline van der Plas (BBB) mist haar eerste Prinsjesdag.
Volledig scherm
Caroline van der Plas (BBB) mist haar eerste Prinsjesdag. © ANP

Van der Plas (BBB) woont Prinsjesdag niet bij uit protest tegen kabinet

Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging (BBB) slaat haar eerste Prinsjesdag over. Zij laat via Twitter weten dat zij afwezig zal zijn uit protest tegen het demissionaire kabinet, dat in haar ogen de Tweede Kamer schoffeert. 

40 reacties

 • Janneke Veldhuyzen

  1 maand geleden
  ...en gaat over tot de orde van ... het leven!
 • A Nijland

  1 maand geleden
  Oh wat blijft het moeilijk, een artikel lezen en dan reageren op de inhoud, zonder daar van alles bij te halen. Het punt is HET LEKKEN NAAR DE PERS .
 • Marion vd Zwaag

  1 maand geleden
  Een politiek statement maken is prima. Maar haal dan niet de sterfdag van je echtgenoot er bij. Nu is het gewoon iedereen te vriend houden. Zwaktebod dus.
 • Eddy Masselink

  1 maand geleden
  Prinsjesdag is niets anders dan een poppenkast. Hypocrisie van de bovenste plank.
 • J. Albers

  1 maand geleden
  Prinsjesdag is dat niet de leugenfeestje van het kabinet? Waar iedereen verteld wordt dat ze er dit jaar weer op vooruit gaan. Vervolgens is iedereen 1 dag blij en komt Brussel, provincie, gemeente, energiebedrijf, waterschap, tankstation met prijs of accijns verhogingen Natuurlijk niet het kabinet zelf vergeten. Die komen even later met iets van crisis, eerst het zuur en dan het zoet, om beter uit de crisis te komen.. Beste mensen we worden jaarlijks op Prinsjesdag belazerd waar we bij staan!

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer