Het had maar zo gekund dat Daan Obdeijn niet meer had kunnen fietsen. Maar de wielrenner in hart en nieren krabbelt op nadat hij bijna in een rolstoel belandde: eind mei fietst hij zijn eigen elfstedentocht.
Volledig scherm
PREMIUM
Het had maar zo gekund dat Daan Obdeijn niet meer had kunnen fietsen. Maar de wielrenner in hart en nieren krabbelt op nadat hij bijna in een rolstoel belandde: eind mei fietst hij zijn eigen elfstedentocht. © FOTO HISSINK

Van rollator naar racefiets: Daan kon bijna niet meer lopen, nu gaat hij een ‘Elfstedentocht’ rond Deventer fietsen

Daan Obdeijn is een fietser. Al zijn hele leven. Maar sinds hij drie jaar geleden van Parijs naar Deventer reed voor een sponsortocht, stortte zijn gezondheid in en belandde bijna in een rolstoel. Nog steeds is hij niet de oude. Maar hij stapt wél op. In mei rijdt hij 150 kilometer op één dag: zijn eigen Elfstedentocht. Rond Deventer, dat wel.

0 reacties

 1. Oude megadrukkerij van Donald Duck en Libelle wordt Deventer filmset: ‘Enorm blij met deze locatie’
  PREMIUM
  Video

  Oude megadrukke­rij van Donald Duck en Libelle wordt Deventer filmset: ‘Enorm blij met deze locatie’

  Het tien voetbalvelden grote terrein van Roto Smeets is voor even de set van de film Bokser. Een maand geleden kwam naar buiten dat de leegstaande drukkerij in Deventer is verkocht aan een vastgoedman uit Hilversum. ,,Zeker nu het zo leeg en desolaat is, sluit het naadloos aan bij de sfeer die wij zoeken’’, zegt directeur-bestuurder Erik-Jan Post van Het Theaterschip.

In samenwerking met indebuurt Deventer

 1. Marsraket' van SpaceX succesvol geland na testvlucht
  Play

  Marsraket' van SpaceX succesvol geland na testvlucht

 2. Ooievaarsnest slaat te pletter in Hoonhorst
  Play

  Ooievaars­nest slaat te pletter in Hoonhorst

Deventer