Hermien en Jan Kloosterboer hebben de stichting Wesselings-van Breemen als enige erfgenaam opgenomen in hun testament. Ze laten het Deventer cultuurfonds bijna een kwart miljoen euro na.
Volledig scherm
PREMIUM
Hermien en Jan Kloosterboer hebben de stichting Wesselings-van Breemen als enige erfgenaam opgenomen in hun testament. Ze laten het Deventer cultuurfonds bijna een kwart miljoen euro na. © Eigen foto

Verbazing groot bij cultuurfonds in Deventer na enorme erfenis: ‘Waren juist doodgewone mensen’

De verrassing was groot toen onverwachts een executeur-testamentair telefonisch contact opnam.  Nog groter werd de verbazing bij het bestuur van de Deventer stichting Wesselings- van Breemen toen de hoogte van de erfenis werd aangekondigd. Liefst 240.000 euro. De stichting mocht het allemaal hebben. ,,De schenkers waren juist doodgewone mensen.”

0 reacties

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    6

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer