De borg voor deze woningen gaat naar 1000 euro, in plaats van 2000 euro. De aanschaf van keukengerei en bedlinnen is niet meer verplicht, maar straks optioneel.
Volledig scherm
De borg voor deze woningen gaat naar 1000 euro, in plaats van 2000 euro. De aanschaf van keukengerei en bedlinnen is niet meer verplicht, maar straks optioneel. © FOTO HISSINK

Verhuurder studentenwoningen Teugseplein haalt bakzeil en verlaagt borg

Kamerverhuurder Camelot verlaagt de borg van haar appartementen, dus ook die van de nog nieuwe containerwoningen op het Teugseplein. Dat blijkt uit antwoorden van minister Ollongren op vragen van de SP-Kamerfractie. Ook de overige kosten worden aangepakt.

  1. Rohda Raalte wint derby tegen Heino, HHC aan kop in de Tweede divisie

    Rohda Raalte wint derby tegen Heino, HHC aan kop in de Tweede divisie

    Asv Dronten promoveerde een paar maanden geleden naar de eerste klasse en was er alles aan gelegen om het seizoen met een overwinning te beginnen. Daar is de ploeg van Patrick Posthuma in geslaagd. AGOVV, Hierden en SC Rouveen beleefden daarentegen een teleurstellende start van de competitie. Ook SV Urk kwam niet sterk voor de dag, terwijl DVS’33, Flevo Boys en VVOG bleven steken op een puntje. HHC Hardenberg pakte wel de volle buit. Het toetje tussen Heino en Rohda Raalte eindigde in een relatief zorgeloze zege voor de bezoekers.

In samenwerking met indebuurt Deventer