Vertrek van MediaMarkt aderlating voor Deventer, maar geen verrassing: ‘Gelukkig is Apeldoorn dichtbij’

MET VIDEO & PollHet vertrek van MediaMarkt uit de Deventer binnenstad - de Boreel - levert veel reacties op, maar een verrassing is het niet voor betrokkenen bij het centrum en de detailhandel. ,,Er komt echt wel iets nieuws, maar we verliezen een sterk merk.”

20 reacties

 • peter welsen

  2 maanden geleden
  In het gezellige Twello staat gewoon de grootste Expert van Nederland en gratis parkeren rondom het filiaal.
 • Andre Janssen

  2 maanden geleden
  Heb er ook wel eens wat gekocht. Kon meteen weer terug, zat een adapter van een ander merk in het doosje, was dus al eerder verkocht en teruggebracht met een andere adapter er in. Vandaag naar de Mediamarkt geweest in Hengelo, zit daar ook direct naast de BCC. En bij de BCC was het ook druk.
 • michel nales

  2 maanden geleden
  Het hele concept Media markt zoals de oorspronkelijke oprichter deze voerde is verkwanseld bij de verkoop van deze Duitse keten. Wat betreft parkeren : als jij bij de jumbo je boodschappen doet is parkeren welhaast gratis en tenslotte is Deventer stukken gezelliger dan Apeldoorn ooit durft te dromen .
 • JC Riemsdijk

  2 maanden geleden
  Bij de buren is het gras niet altijd groener maar gelukkig heeft Apeldoorn wel de moed en ballen om doortastend te handelen. Dus naast Hornbach, KFC ook de Mediamarkt die veel Deventernaren gaat trekken. Jammer voor Deventer als stad die zich daarmee alleen nog maar meer inkomsten gaat missen door vasthoudende koppigheid en nul kennis van wat de burger wil.
 • Roy Wesselink

  2 maanden geleden
  Onder de boreel zit een parkeergarage Daarbij boreel is iets minder ver lopen vanaf het centrum dan Apeldoorn! , waar ze overigens de helft van de tijd geen voorraad hebben, mijn kennis woont daar en is er niet over te spreken Mooie plek voor Burgerking of Kentucky fried chicken . BCC is gratis parkeren

In samenwerking met indebuurt Deventer