Volledig scherm
Scenes uit de vlogs van Karo Days

Video | Karo Days maakt Deventer vrolijker met vlogs

DEVENTER – Karzan Jahya heeft een missie. Hij wil Deventer vrolijker maken. En dat doet hij met vlogs. Hoewel nog maar vijf maanden bezig zijn er al duizenden mensen die de gefilmde avonturen van de 18-jarige inwoner van Deventer via YouTube en Instagram volgen.

,,Ik wil mensen laten lachen en mijn droom was altijd om beroemd te worden. YouTube leek me daar de beste optie voor’’, zegt Karzan, die zijn volgers grotendeels laat bepalen wat het onderwerp van de volgende video-vlog moet worden. Zij zeggen ook waar hij naar toe moet gaan. ,,Daar ga ik mensen de gekste vragen stellen. Ik probeer originele vragen te bedenken, die ze aan het nadenken zet’’. Hij maakt elke week een nieuwe aflevering.

Grappen
Overigens beperken de video’s zich niet alleen tot Deventer. Met trein en auto verplaatst Karzan zich samen met zijn vrienden door de regio en bezoekt ook andere delen van het land. ,, Mijn vlogs gaan over mijn leven, wat ik dagelijks meemaak, wat ik doe. Het zijn dan niet zomaar vlogs , ik maak ook pranks en dat vind ik echt leuk om te doen’’. Die grappen bestaan onder andere uit het met propjes bekogelen van treinreizigers of voetballen in een bouwmarkt.

Ook meiden
In meerdere video’s spelen mooie auto’s een grote rol. Karo Days toont het chroom en de kracht van die machines. Dat gebeurt met een rit door de omgeving ondersteund door vrolijke makende muziek. Dat zou de indruk kunnen wekken dat hij vooral jongens tot zijn publiek kan rekenen, maar volgens Karzan is dat beslist niet het geval. ,, Volgens mij kijken juist meer meiden dan jongens’’’, zegt hij lachend, om het af te ronden met: ,,Laat ik zeggen 50 procent jongens 50 procent meisjes’’.

Instagram
De dames kunnen dan wijzer worden door mee te kijken met video’s als ,,10 leugens om niet met je vriendin te zijn, maar wel met je vrienden’’. Via YouTube heeft hij in korte tijd meer dan 2000 volgers gekregen en op Instagram 5.000 volgers. Dat Instagram-account is afgesloten met een slotje en dat betekent dat je eerst een volgverzoek moet indienen voordat je het fotomateriaal te zien krijgt. Daar gaat volgens Karzan een marketingtruc achter schuil: ,,Dat heb ik zo gedaan, zodat mensen niet alleen gaan kijken en weer weggaan. Zo ‘dwing’ je iemand te volgen zonder hem echt te dwingen. Da’s een tip voor iedereen’’.

Beroemd
Geheel in de lijn van zijn droom om ooit beroemd te worden heeft hij voor zijn vlogs één grote wens: ,, Ik zou graag filmen bij een DYTG, dat is een dutch youtube gathering. Alle youtubers komen dan bij elkaar en dan kunnen fans met hen op de foto. Ik wil groot worden op YouTube. Daar steek ik alle tijd in. Als je ziet hoeveel mensen hier in Deventer, maar uit het hele land eigenlijk en zelfs uit België, naar mij kijken en mij steunen, dan is dat mooi. Want het is niet zo makkelijk groot te worden’’.

Hier onder een van de drie best bekeken video's van Karo Days:

SORRY VOOR DE SLECHTE BEELDEN EN DE BEELDEN ZONDER GELUID, IK HAD DAAR MUZIEK ONDER GEDAAN MAAR DAT MOCHT BLIJKBAAR NIET !!! ALSNOG VEEL PLEZIER MET KIJKEN !!! Yooo mensen welkom bij mijn vlog avonturen. Vond je het nou helemaal geweldig doe dan even een BLAUW DUIMPJE OMHOOG / EN VERGEET NIET TE ABONNEREN WINNAAR VAN DE SCHOENEN VAN MUSTAFA SAYMAK : @JULIATENWOLDE, VAN HARTE GEFELICITEERD !!!! Bekijk hier mijn challenge met mustafa saymak : https://www.youtube.com/watch?v=8PJNn93XT4M Bekijk hier mijn 1e vlog : https://www.youtube.com/watch?v=HxMKQRTaktU Abonneer op mijn kanaal voor meer video's! https://goo.gl/W4OE2j Je kan me ook volgen op ✘ Instagram: @karodays ( https://www.instagram.com/karodays/ ) ✘ Snapchat: kkkarzan ✘Facebook: www.facebook.com/karodayss/ FOLLOW : FACEBOOK : COLAK CARS INSTAGRAM : @colakcars.nl
Thanks voor het kijken naar deze challenge met de enige echte MUSTAFA SAYMAK spelend bij PEC ZWOLLE 1 WIL JIJ KANS MAKEN OP DE VOETBALSCHOENEN VAN MUSTAFA SAYMAK?? doe dan het volgende : -LIKE -ABONNEER op mijn kanaal via deze link: https://goo.gl/W4OE2j ! -Volg mij op instagram VOLGENDE WEEK MAAK IK DE WINNAAR BEKEND OP INSTAGRAM Bekijk hier mijn vorige video : https://www.youtube.com/watch?v=HxMKQRTaktU Abonneer op mijn kanaal voor meer 's! https://goo.gl/W4OE2j Je kan me ook volgen op ✘ Instagram: @karodays ( https://www.instagram.com/karodays/ ) ✘ Snapchat: kkkarzan ✘Facebook: www.facebook.com/karodayss/ volg Mustafa Saymak ook op instagram : ✘ @mustafasaymak6
BEDANKT VOOR HET KIJKEN NAAR MIJN VIDEO VOND JIJ DIT EEN LEUKE VIDEO LAAT DAN EEN BLAUW DUIMPJE ACHTER, VERGEET NATUURLIJK NIET TE ABONNEREN WIL JIJ MEER ZIEN ABONNEER DAN EVEN !! Bekijk hier mijn vorige video : https://www.youtube.com/watch?v=nFOJc6loq-Q Abonneer op mijn kanaal voor meer video's! www.karodays.nl Je kan me ook volgen op ✘ Instagram: @karodays ( https://www.instagram.com/karodays/ ) ✘ Snapchat: kkkarzan khalid : x instagram : @khalidenhaag x snapchat : khaliidenhaag ------ Ouassim: x instagram : @ouasside camera: nikon coolpix s9900

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer