In de voortuin van een woning aan de Hietweideweg in Twello hangt de volledige dakbedekking in een boom. De bewoners wonen tijdelijk elders.
Volledig scherm
PREMIUM
In de voortuin van een woning aan de Hietweideweg in Twello hangt de volledige dakbedekking in een boom. De bewoners wonen tijdelijk elders. © Fleur Reijngoudt

Vier cliënten die begeleid wonen in Twello verliezen hun dak door de storm en moeten tijdelijk verhuizen

VideoHet dak van een twee-onder-eenkapper aan de Hietweideweg in Twello waaide gisteravond van de huizen. De straat werd afgezet door de brandweer, uit angst dat de storm meer daken in de straat zou laten vliegen. Beide woningen zijn begeleidwonenlocaties van Riwis Zorg en Welzijn. ,,Er wonen vier cliënten, twee per woning, die gelijk ergens anders zijn ondergebracht’’, laat de woordvoerder weten.

2 reacties

 • Mario Barbagallo

  4 maanden geleden
  Sta hier niet raar van op te kijken.
 • E. Lentekind- De Jong

  4 maanden geleden
  Wat is de nieuwswaarde van de vermelding “ bewoners begeleid wonen?”
 1. Agent draait dienst van 21 uur door boerenprotest: ’Onderzoeken vallen stil, politie niet meer in de wijk’
  PREMIUM
  37

  Agent draait dienst van 21 uur door boerenpro­test: ’Onderzoe­ken vallen stil, politie niet meer in de wijk’

  De voortdurende boerenprotesten trekken een enorme wissel op de Nederlandse politie, die massaal wordt ingezet. Voorzitter Wim Groeneweg van politievakbond ACP kent agenten die een dienst van 21 uur draaien tot 4 uur ’s nachts en de volgende ochtend wéér aan de bak moeten. Zijn collega Jan Struijs (NPB) vreest grote consequenties. ,,Opsporingsonderzoeken vallen stil, politie is niet meer in de wijken, onderzoek naar lokale drugsdealers wordt stopgezet.”

Deventer