Zo had er komende zomer ongeveer uit moeten zien, 'glamperen' op Bussloo. Er gaat echter een streep door de plannen vanwege de vleermuizenpopulatie op de plek. Daardoor krijgen de initiatiefnemers voorlopig geen vergunning.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo had er komende zomer ongeveer uit moeten zien, 'glamperen' op Bussloo. Er gaat echter een streep door de plannen vanwege de vleermuizenpopulatie op de plek. Daardoor krijgen de initiatiefnemers voorlopig geen vergunning. © For-rest-Glamp

Vleermuizen hangen miljoen euro kostende glamping op Bussloo in de weg

Er kan deze zomer niet gekampeerd worden op glamping ‘For-rest-Glamp’ in Bussloo. De Winterswijkse ondernemer Jeroen Schreurs krijgt vanwege de vleermuizenpopulatie op die plek voorlopig geen vergunning voor de glamping van een miljoen euro, waarvoor hij het concept met Michael Wedel bedacht. Ook moet hij mogelijk geld terugbetalen aan mensen die al een plek hadden geboekt.

3 reacties

 • Angela Koopman

  2 jaar geleden
  Blij dat de natuur hier meetelt. De mens bezit namelijk niks, maar denkt maar alles te kunnen, zonder aan de gevolgen te denken voor de flora en fauna, wat uiteindelijk ook de mens weer benadeeld.
 • Mariska Jager

  2 jaar geleden
  Vleermuizen hangen in de weg?! Wat een titel…
 • Jos Thomassen

  2 jaar geleden
  Goed om te zien dat natuurwaarden toch nog een beetje inhoud hebben op beleid. Het aantal soorten dat wordt bedreigd met uitsterven is verschrikkelijk hoog.

In samenwerking met indebuurt Deventer