Nicole van de Vosse, op de ondankbare vierde plaats bij het WK U20 in Rotterdam.
Volledig scherm
Nicole van de Vosse, op de ondankbare vierde plaats bij het WK U20 in Rotterdam. © Orange Pictures / Yannick Verhoeven

Volleybalster Van de Vosse moet het bij WK U20 met Oranje doen met de ondankbare vierde plaats

VOLLEYBALEen geweldige week eindigde met een enorme domper. Bij het WK U20 in Rotterdam verspeelde Oranje in de kleine finale de bronzen medaille tegen Rusland (2-3). Die dreun kwam hard aan bij het team van bondscoach Marko Klok met Nicole van de Vosse uit Deventer.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  1

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer