Volledig scherm
De nieuwe Coop in Voorst opent op 6 juni. © Rudi Hofman

Voorst heeft vanaf 6 juni een supermarkt die er mag zijn

Over minder dan drie weken kunnen inwoners van het dorp Voorst en passanten voor hun dagelijkse boodschappen voor het eerst terecht in de nieuwe supermarkt van Coop Versluis. Edwin en Angela Versluis openen de nieuwe locatie aan de Rijksstraatweg woensdag 6 juni om 08.00 uur. Nieuw voor klanten is dat zij indien gewenst kunnen afrekenen bij drie zelfscankassa's.

De huidige Coop aan de Schoolstraat gaat op zaterdag 2 juni om 12.00 uur definitief op slot. Dit betekent dat klanten rekening moeten houden met twee 'supermarktloze' dagen op maandag 4 en dinsdag 5 juni. Alle medewerkers verhuizen mee naar de nieuwe supermarkt aangevuld met een aantal nieuwe krachten.

Parkeergelegenheid

De nieuwe supermarkt, die is verrezen op de voormalige locatie van de Rabobank, is twee keer groter dan de bestaande winkel. Met 55 beschikbare plaatsen is de parkeergelegenheid ook aanmerkelijk ruimer.  Het echtpaar Versluis nam anderhalf jaar geleden de huidige supermarkt over van Carel Boogman. Angela en Edwin Versluis zijn ook eigenaar van de Coop in Eefde.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer