Bijna 200 kilometer per uur bij Deventer. De politie betrapte de snelheidsmaniak.
Volledig scherm
Bijna 200 kilometer per uur bij Deventer. De politie betrapte de snelheidsmaniak. © Politie Team Verkeer Oost-Nederland

Vroem: bestuurder haalt agenten in met (bijna) 200 kilometer per uur bij Deventer

Rij je als agenten rustig op de snelweg A1 bij Deventer, word je ingehaald door iemand met opvallend veel haast... 

9 reacties

 • kor Flokstra Kor

  2 maanden geleden
  Dit is echt te gek voor woorden. Heeft hij net zijn boete betaald en rijd als een bezetene de weg op met bijna 200 km. Volgens mij moet deze persoon echt voor jaren zijn rijbewijs inleveren en de auto verbeurt verklaren. Misschien leert hij het ooit af. Voorlopig kan hij van het o.v gebruik maken of zijn fiets uit de schuur halen.
 • jos zoet

  2 maanden geleden
  Yvonne geeft de realiteit heel goed weer..
 • Joost Van Zutphen

  2 maanden geleden
  Iedereen begrijpt dat regels, elke regel gehandhaafd moet worden en dat dit een grove overschrijding is. Iedereen begrijpt ook dat de huidige maximumsnelheden alleen op oogpunt van milieu gekozen zijn. Iedereen weet dat snelwegen de veiligste soort wegen zijn en dat het de politie zou sieren om juist op gevaarlijke wegen (80 km/u, 60 km/u, bebouwde kom) veel intensiever te gaan controleren. Dat levert voor de veiligheid veel meer op al levert het financieel veel minder op.
 • Yvonne Veld

  2 maanden geleden
  Dikke boete, rijbewijs en auto inleveren. En zijn verstandelijke vermogens en inzicht misschien ook maar eens gaan testen bij dit asociale narcistisch, hardleerse figuur. Niet alleen een gevaar voor zichzelf, dat zal hem wsl. niet boeien door de zelfoverschatting, maar ook een groot gevaar voor andere weggebruikers. Of moeten er eerst weer de nodige doden te betreuren zijn?
 • Michel Jaspers Focks

  2 maanden geleden
  Trajectcontrole zou op dit stuk niet verkeerd zijn. Die 100km wordt door velen genegeerd en er wordt belachelijk hard gereden, zeker in de vroege ochtend.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer