Een 22-jarige vrouw mishandelde zondagavond een minderjarige jongen nabij station Colmschate.
Volledig scherm
PREMIUM
Een 22-jarige vrouw mishandelde zondagavond een minderjarige jongen nabij station Colmschate. © Castor van Dillen

Vrouw (22) die jongen bij de keel pakte nabij station Colmschate viel meer mensen lastig

De verwarde vrouw die een minderjarige jongen bij de keel heeft gegrepen in de buurt van station Colmschate, is zondag meer mensen tot last geweest. De politie heeft meerdere meldingen binnengekregen. De 22-jarige verdachte zit nog altijd vast. 

0 reacties

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Paniek om wetsvoorstel helmplicht: scooterhandelaar uit Deventer krijgt massaal snorfietsen aangeboden
  PREMIUM
  15

  Paniek om wetsvoor­stel helmplicht: scooterhan­de­laar uit Deventer krijgt massaal snorfiet­sen aangeboden

  Scooterhandelaar Peter Wichink Kruit uit Deventer weet niet waar hij de snorfietsen nog kwijt kan. Zijn klantengroep panikeert nu er sinds mei dit jaar een wetsvoorstel op tafel ligt om per 1 juli 2022 de helmplicht in te voeren. Ze bieden massaal hun tweewieler bij hem aan, uit angst voor waardevermindering. „Maar het is een voorstel, die wet is niet aangenomen en dat gaat ook zeker volgend jaar niet gebeuren. We hebben niet eens een regering.”

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer