Volledig scherm
De ongevalslocatie wordt gemarkeerd als 'black spot'. © Rens Hulman

Vrouw gewond en fiets doormidden na aanrijding op ‘black spot’ in Bathmen

Een vrouw die op haar fiets de N344/Holterweg bij Bathmen wilde oversteken is aangereden door een auto. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Oude Molenweg. 

Door de klap brak de elektrische fiets van de vrouw doormidden. Het slachtoffer werd met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. 

De dienst Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie onderzoekt de toedracht ter plaatse. De weg is in beide richtingen afgesloten. 

Het kruispunt van de Holterweg met de Oostermaatsdijk/Oude Molenweg  is niet voor de eerste keer in beeld als ongevalslocatie. Wie het punt nadert, wordt zelfs met een bord gewaarschuwd voor een 'black spot’. Na lang aandringen van de buurtbewoners wordt hier later dit jaar een rotonde aangelegd. 

De bewoners van buurtschap Oude Molen hebben zelfs verkeersregelaarshesjes in de meterkast liggen. Compleet met ‘Oude Molen’ erop gedrukt, voor het geval het wéér mis gaat.

  1. Carnavalisten laten zich niet omverblazen door beetje wind
    PREMIUM
    video

    Carnavalis­ten laten zich niet omverbla­zen door beetje wind

    Ondanks de stevige wind en wat buien zijn de carnavalsoptochten in Overijssel en Gelderland vandaag overal doorgegaan. In tegenstelling tot de zuidelijke provincies en Noord- en Zuid-Holland en Zeeland, waar diverse optochten voor vandaag of morgen zijn afgeblazen, staat het licht in de oostelijke regio's vooralsnog op groen. Wel wijzen sommige organiserende carnavalsverenigingen er wagenbouwers op dat ze hogere onderdelen die extra windgevoelig zijn extra goed moeten bevestigen.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer