De ongevalslocatie wordt gemarkeerd als 'black spot'.
Volledig scherm
De ongevalslocatie wordt gemarkeerd als 'black spot'. © Rens Hulman

Vrouw gewond en fiets doormidden na aanrijding op ‘black spot’ in Bathmen

Een vrouw die op haar fiets de N344/Holterweg bij Bathmen wilde oversteken is aangereden door een auto. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Oude Molenweg. 

Door de klap brak de elektrische fiets van de vrouw doormidden. Het slachtoffer werd met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. 

De dienst Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie onderzoekt de toedracht ter plaatse. De weg is in beide richtingen afgesloten. 

Het kruispunt van de Holterweg met de Oostermaatsdijk/Oude Molenweg  is niet voor de eerste keer in beeld als ongevalslocatie. Wie het punt nadert, wordt zelfs met een bord gewaarschuwd voor een 'black spot’. Na lang aandringen van de buurtbewoners wordt hier later dit jaar een rotonde aangelegd. 

De bewoners van buurtschap Oude Molen hebben zelfs verkeersregelaarshesjes in de meterkast liggen. Compleet met ‘Oude Molen’ erop gedrukt, voor het geval het wéér mis gaat.

  1. Jack de Gier kijkt terug op bewogen jaar in Deventer: ‘Echte klik met leiding GA Eagles was er niet’
    PREMIUM
    Interview

    Jack de Gier kijkt terug op bewogen jaar in Deventer: ‘Echte klik met leiding GA Eagles was er niet’

    De wegen van Go Ahead Eagles en trainer Jack de Gier zijn gescheiden. De oefenmeester uit Diemen verlaat Deventer met opgeheven hoofd, al was dat ene jaar in de Adelaarshorst niet altijd even gelukkig. ,,Het supergoeie gevoel tussen mij en de club was er niet‘’, zegt De Gier, die de slotakte van het seizoen graag anders had gezien. ,,Dat voelt teleurstellend.’’

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer