Vrouw in Deventer wil brand zelf blussen, maar dat gaat mis (en dat kan de brandweer niet waarderen)

Onbekenden hebben zaterdag even na 06.00 uur brand gesticht in een mobiel toilet aan de Moerbeistraat in de Deventer wijk Zandweerd. Een bewoonster probeerde de brand te blussen met een emmer water, maar dat zorgde door de chemicaliën in het toilet juist voor steekvlammen. ,,Je schrikt je dood, dat ding staat tegen je huis aan.”

0 reacties

 1. Sterk spelend GA Eagles krijgt alle lof, maar de punten zijn toch voor PSV
  wedstrijdverslag

  Sterk spelend GA Eagles krijgt alle lof, maar de punten zijn toch voor PSV

  Drie dagen na de gewonnen IJsselderby tegen PEC Zwolle toonde Go Ahead Eagles zich opnieuw van z'n beste kant. In een zeer aantrekkelijk duel tegen topploeg PSV had de sterk spelende ploeg van Kees van Wonderen een resultaat verdiend, maar net als eerder thuis tegen Heerenveen kwam het er niet. Een schitterende treffer van Inigo Cordoda werd vlak voor tijd teniet gedaan door een rake kopbal van Marco van Ginkel: 1-2.
 2. Brand bij voetbalclub Koninklijke UD Deventer, voorzitter is overlast spuugzat: ‘Raddraaiers verzieken de boel’
  PREMIUM
  VIDEO

  Brand bij voetbal­club Koninklij­ke UD Deventer, voorzitter is overlast spuugzat: ‘Raddraai­ers verzieken de boel’

  Het zat er een keer aan te komen. Zo omschrijft Joost Rutgers, voorzitter van voetbalclub Koninklijke UD, zijn gevoel na brand op het complex van de club donderdagochtend. Ongeregeldheden, hangjeugd en vernielingen zijn eerder regel dan uitzondering bij de voetbalvereniging. Rutgers knijpt dan ook zijn handen dicht dat de brand niet oversloeg op onder meer de tribune. ,,We doen er zo veel aan om het complex netjes te houden, maar raddraaiers verzieken de boel.’’

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer