De politie in Deventer tikt een jonge vrouw op de vingers voor het oprapen van 'verloren' geld. De opraapster nam in april briefjes mee die uit de portemonnee van de man voor haar aan de supermarktkassa dwarrelden.
Volledig scherm
De politie in Deventer tikt een jonge vrouw op de vingers voor het oprapen van 'verloren' geld. De opraapster nam in april briefjes mee die uit de portemonnee van de man voor haar aan de supermarktkassa dwarrelden. © Politie Deventer

Vrouw raapt briefgeld op bij kassa in Deventer en stopt het in haar zak: ‘Had het moeten afgeven’

Wat je vindt mag je niet zomaar houden. Een jonge vrouw die in een Deventer supermarkt geld opraapte en in haar zak stak, wordt door de politie op de vingers getikt. Het briefgeld dwarrelde uit de portemonnee van de klant die voor haar aan de kassa stond.

71 reacties

 • Alexandra Alberts

  1 week geleden
  Ja maar mensen dit is toch niet zomaar iets vinden? Dit valt uit de zak van degene voor. Dan zie je wie de eigenaar is. Dan geef je dat toch terug? Als het op straat ligt en je weet niet van wie, ja pak het op en loop door. Prima. Maar in dit geval… nee niet netjes.
 • Carin Bleeker

  1 week geleden
  Nou deze hele toestand vind ik persoonlijk te ver gaan ,dus je mag niet houden wat je vind 😡maar je mag wel houden als je iemand de beurs pikt bvbanou dat is namelijk bij mijn man drie weken geleden gebeurd bij de Duitse Aldi hij had net geprint 200.euro die kreeg ik nog van mijn ex man dus wij superblij dat we iets extra's hadden voor bij een nieuwe tweedehands auto dus niet niet pech beurs en geld weg en mijn man vergeet geen gezichten het was een vrouw rond de veertig en blond haar
 • Linda Spek

  2 weken geleden
  Pak eens echte problemen aan joh. De prioriteiten liggen wel heel erg verkeerd nu. Netjes is het niet wat mevrouw doet maar om gaar nu zo aan de schandpaal te nagelen terwijl grote criminelen overal mee wegkomen
 • Thijs Verhoeven

  2 weken geleden
  @ Jacqueline Schrijver Dat iemand van het kamp komt heeft helemaal niks met je verhaal te maken. Je had je punt prima kunnen maken zonder dat soort details. Anders had je ook erbij kunnen schrijven wat die persoon aan had.
 • jacqueline Schijver

  2 weken geleden
  Ik werkte 25 jaar geleden bij een supermarkt en een vrouw van het plaatselijke kamp komt naar het kassakantoor dat ze 300 gulden verloren had ,staat er oud vrouwtje naast haar waarvan ik wist dat ze echt alle eindjes aan elkaar moest knopen om rond te komen (buurtsuper dus je kent je klanten). Ze zegt dan heeft u geluk ik zag ze tussen de bananen liggen! Oh,bedankt ze griste het geld uit haar handen en liep zo weg !! Ik dacht alleen maar had je mond toch gehouden!
 1. Boeren gaan vlaggen in Voorst dit keer écht zelf weghalen: ‘Anders gaan we wél handhaven’
  PREMIUM
  15

  Boeren gaan vlaggen in Voorst dit keer écht zelf weghalen: ‘Anders gaan we wél handhaven’

  Al wekenlang zit de gemeente Voorst met de vlaggenkwestie in haar maag. Boeren zeiden ze 5 augustus weg te halen, maar hingen er juist meer op. Ondertussen ergert een deel van de inwoners zich en wil dat de gemeente actie onderneemt. Zo erg dat een van de inwoners, Tom*, besloot ze zelf weg te halen. Hij werd vervolgens bedreigd door boeren. Hoe kijkt de gemeente naar de situatie en wat zijn de vooruitzichten?

Deventer