Volledig scherm
Burgernetmelding © Politie

Waar is vermist meisje (14) uit Deventer?

De politie is sinds zondagavond op zoek naar een 14-jarig meisje uit Deventer dat wordt vermist. Ondanks een melding via Burgernet is zij nog niet terecht. Over de omstandigheden is niets bekend gemaakt.

De melding over het vermiste meisje kwam zondagavond om 23.50 uur. Volgens de opgegeven informatie is zij 1.55 meter lang, heeft ze lang, sluik, donkerbruin haar en een slank postuur. Het meisje droeg bij haar verdwijning een donker shirt, een donkerblauwe trainingsbroek met daaronder zwarte sportschoenen van het merk Nike. 

Anderhalf uur na de Burgernetmelding werd de actie afgesloten zonder resultaat. De polite hoopt op informatie via het alarmnummer 112.

  1. Sallandse mountainbikers zetten grote stap in verwezenlijken ‘legende’-droom: Swiss Epic is overwonnen
    PREMIUM

    Sallandse mountainbi­kers zetten grote stap in verwezen­lij­ken ‘legende’-droom: Swiss Epic is overwonnen

    Vijf dagen lang buffelen, zweten en ook een beetje genieten. Marco Zomer (48) uit Raalte en Maarten Rechterschot (28) uit Holten kwamen zaterdagmiddag succesvol over de finish van de Swiss Epic, waardoor het duo twee van de drie loodzware moutainbikewedstrijden uit de Epic Series hebben afgelegd. In november hopen de heren de trilogie te voltooien, waarna ze zich Legends of the Epic mogen noemen.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer