Volledig scherm
Burgernetmelding © Politie

Waar is vermist meisje (14) uit Deventer?

De politie is sinds zondagavond op zoek naar een 14-jarig meisje uit Deventer dat wordt vermist. Ondanks een melding via Burgernet is zij nog niet terecht. Over de omstandigheden is niets bekend gemaakt.

De melding over het vermiste meisje kwam zondagavond om 23.50 uur. Volgens de opgegeven informatie is zij 1.55 meter lang, heeft ze lang, sluik, donkerbruin haar en een slank postuur. Het meisje droeg bij haar verdwijning een donker shirt, een donkerblauwe trainingsbroek met daaronder zwarte sportschoenen van het merk Nike. 

Anderhalf uur na de Burgernetmelding werd de actie afgesloten zonder resultaat. De polite hoopt op informatie via het alarmnummer 112.

  1. Meadow op het Deventer Stadsstrand als voorbeeld voor de rest van de provincie
    PREMIUM

    Meadow op het Deventer Stads­strand als voorbeeld voor de rest van de provincie

    Meadow op het Deventer Stadsstrand is pas een maand of twee open, maar het voelt voor eigenaren Koos en Evelien Janssen en hun gasten alsof de horecagelegenheid er altijd is geweest. Het bureaucratisch voortraject van bijna vier jaar dat er aan vooraf ging is vrijwel vergeten. Overijssels gedeputeerde (en Deventerse) Monique van Haaf en wethouder Liesbeth Grijsen zijn laaiend enthousiast. ,,Kijk nou naar dit uitzicht. Hoe mooi het hier is. En hoe dit Deventer en Overijssel op de kaart zet.”

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer