ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Waarom deze mensen juist nú naar de corona-prikpost gaan: ‘Heb het gehad, dat wil ik niet nóg een keer’

Ze staat met gemengde gevoelens bij wijkcentrum De Schalm in Deventer, waar deze middag een pop-upprikpost van de GGD is ingericht. Tot nu toe voelde de 33-jarige Deventerse, die haar naam niet vermeld wil zien, zich niet geroepen om de coronavaccinatie te halen. Toch is ze nu ‘om’. Mede door een vriendin die hartpatiënt is en van wie de operatie enkele keren uitgesteld is. ,,Ik wil niet degene zijn die haar ic-bed bezet houdt.”

3 reacties

 • Guido De Wit

  1 maand geleden
  Alles staat in de staatscourant onder bekendmakingen. Zie maart 2020. Alles is bedrog
 • Vermolen

  1 maand geleden
  Weet je wat asociaal is, ongevaccineerde verrot schelden voor alles en nog wat. Wat mij mooi lijkt is dat er eens testjes worden afgenomen tijdens het uitgaans leven bij de gevaccineerden om te kijken hoeveel er daar tussen zitten zonder te weten dat ze corona hebben....
 • Reinder Bosch

  1 maand geleden
  Mooi te vernemen dat deze mensen tot inkeer zijn gekomen. Het wel of niet vaccineren blijft een eigen keuze. Maar als je je niet vaccineert dan stel je je eigen gezondheid bloot aan grote risico's. Maar erger is de gezondheid van vele anderen. En daarboven nog grote economische schade. Niet vaccineren is ronduit asociaal!!
 1. Inloopavond over komst vluchtelingen in Borgele stelt Deventenaren gerust: ‘Fijne manier om vragen te stellen’
  PREMIUM

  Inloop­avond over komst vluchtelin­gen in Borgele stelt Deventena­ren gerust: ‘Fijne manier om vragen te stellen’

  Met een ietwat ongerust gevoel naar binnen, maar opgeluchter naar buiten. Zo valt de bewonersbijeenkomst over de nieuwe vluchtelingenlocatie in Deventer prima samen te vatten. In het leegstaande schoolgebouw in de wijk Borgele komen tijdelijk honderd vluchtelingen. Donderdag kregen omwonenden de kans om op locatie vragen te stellen. ,,Vluchtelingen zijn meer dan welkom, maar ik wil wel korte lijntjes houden met de instanties’’, zegt omwonende Patrick van Berkum.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer