ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Waarom deze mensen juist nú naar de corona-prikpost gaan: ‘Heb het gehad, dat wil ik niet nóg een keer’

Ze staat met gemengde gevoelens bij wijkcentrum De Schalm in Deventer, waar deze middag een pop-upprikpost van de GGD is ingericht. Tot nu toe voelde de 33-jarige Deventerse, die haar naam niet vermeld wil zien, zich niet geroepen om de coronavaccinatie te halen. Toch is ze nu ‘om’. Mede door een vriendin die hartpatiënt is en van wie de operatie enkele keren uitgesteld is. ,,Ik wil niet degene zijn die haar ic-bed bezet houdt.”

3 reacties

 • Guido De Wit

  1 jaar geleden
  Alles staat in de staatscourant onder bekendmakingen. Zie maart 2020. Alles is bedrog
 • K. van Venen

  1 jaar geleden
  Weet je wat asociaal is, ongevaccineerde verrot schelden voor alles en nog wat. Wat mij mooi lijkt is dat er eens testjes worden afgenomen tijdens het uitgaans leven bij de gevaccineerden om te kijken hoeveel er daar tussen zitten zonder te weten dat ze corona hebben....
 • Reinder Bosch

  1 jaar geleden
  Mooi te vernemen dat deze mensen tot inkeer zijn gekomen. Het wel of niet vaccineren blijft een eigen keuze. Maar als je je niet vaccineert dan stel je je eigen gezondheid bloot aan grote risico's. Maar erger is de gezondheid van vele anderen. En daarboven nog grote economische schade. Niet vaccineren is ronduit asociaal!!

In samenwerking met indebuurt Deventer