Uitbater Willem Jansen met Go Ahead-mok op het terras van café De Spaan in Zutphen. Zijn café vergaarde landelijke bekendheid nadat voormalig Go Ahead-speler Dzepar zijn ‘beloning’ uit de doeken deed op sportzender ESPN.
Volledig scherm
PREMIUM
Uitbater Willem Jansen met Go Ahead-mok op het terras van café De Spaan in Zutphen. Zijn café vergaarde landelijke bekendheid nadat voormalig Go Ahead-speler Dzepar zijn ‘beloning’ uit de doeken deed op sportzender ESPN. © Ronald Hissink

Was deze kroegbaas het geheim achter promotie van Go Ahead? ‘Mijn mobiele telefoon ontplofte’

Voor honderd euro drankjes in café De Spaan in Zutphen. Uitbater en Eagles-fan Willem Jansen beloofde het Orhan Dzepar als hij met zijn ploeg Helmond Sport niet zou verliezen van De Graafschap. Van jongs af aan kwam de oud-speler van Go Ahead Eagles al in het café van de Zutphenaar. Na afloop van de stunt onthulde de voetballer het geheim van Jansen voor de camera’s van ESPN. Het leverde de uitbater en zijn café vandaag aandacht op door heel het land. 

0 reacties

  1. Deventer verwacht 10 tot 15 uitlegbordjes bij controversiële straatnamen en beelden te plaatsen
    PREMIUM

    Deventer verwacht 10 tot 15 uitlegbord­jes bij controver­siële straatna­men en beelden te plaatsen

    De gemeente Deventer start na de zomer met een onderzoek naar beelden en straatnamen in Deventer die racistisch zijn of een koloniaal verleden hebben. De verwachting is dat naar aanleiding daarvan tien tot vijftien uitlegbordjes geplaatst gaan worden, onder andere bij het beeld van Martinus Steyn (oud-president van Oranje Vrijstraat) bij het station en ‘de Moriaan’ (racistisch) aan de gevel op het Grote Kerkhof.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer