Vanmiddag vloog er een vliegtuigje steeds in dezelfde vliegbewegingen boven Deventer en omgeving om foto's van het landschap en de huizen te maken. Bewoners van het gebied ergerden zich groen en geel.
Volledig scherm
Vanmiddag vloog er een vliegtuigje steeds in dezelfde vliegbewegingen boven Deventer en omgeving om foto's van het landschap en de huizen te maken. Bewoners van het gebied ergerden zich groen en geel. © vrij van rechten

Wat deed dat vliegtuigje de hele dag boven Deventer? Het antwoord blijkt simpel

Úrenlang vloog er vanmiddag een vliegtuigje boven de hoofden van Deventenaren. Op Flightradar was te zien dat de vliegenier steeds in dezelfde richting vloog, heen en weer. Tot grote ergernis van thuiswerkende Deventenaren, die hun grieven op Twitter uitten. 

1 reactie

 • harry aarnink

  2 maanden geleden
  inderdaad zeer irritant dit komt regelmatig voor ook in de weekenden wat een onnodige uitstoot van co2 en stikstof
 1. Mini-opslagbedrijven uitkomst bij ruimtegebrek; in Deventer opent Spacewinner haar derde locatie
  PREMIUM

  Mi­ni-opslagbe­drij­ven uitkomst bij ruimtege­brek; in Deventer opent Spacewin­ner haar derde locatie

  Statisch en saai. Zo zien ze er vaak uit, de gebouwen voor mini-opslagverhuur. Maar eenmaal binnen tref je schatkamers vol emotionele waarde, praktische oplossingen en levensverhalen. Joost Klein Snuverink en Lucas de Boer weten er alles van. Naast filialen in Zwolle en Enschede heeft Klein Snuverink vorige week een derde locatie van Spacewinner geopend in zijn eigen woonplaats Deventer. ,,Het fenomeen ‘ontspullen’ kennen we in Nederland niet’’, zegt de eigenaar van het ruimteverhuurbedrijf.

Deventer