Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Werk aan A1 tussen Bathmen en Deventer-Oost begint vandaag: dit kun je verwachten

Eerst het zuur, dan het zoet. Dat geldt de rest van het jaar op de A1 tussen Deventer-Oost en Bathmen (aansluiting 24 en 25). De verbreding van de snelweg tussen Apeldoorn en Azelo is dit weekeinde begonnen. Vandaag krijgt de ochtendspits voor het eerst te maken met de werkzaamheden: lagere maximumsnelheid, verkeershinder en vertraging.

 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 2. Miljoenenproject verbreding A1 (bijna) geruisloos van start. ‘Niet met gele hesjes in de berm’
  PREMIUM

  Miljoenen­pro­ject verbreding A1 (bijna) geruisloos van start. ‘Niet met gele hesjes in de berm’

  Geen grootschalige protesten van omwonenden of natuurorganisaties die de barricade opgingen. Het megaproject rond de verbreding van de A1 gaat volgende maand van start na een (bijna) geruisloze voorbereiding. Met 400 miljoen euro en tien jaar werk één van de grootste en langstlopende infraprojecten van Rijkswaterstaat. ,,Ook wij profiteren van een bredere A1, daarom staan we niet met gele hesjes in de berm”, denkt John Relou van Belangenvereniging Bathmen

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer