Volledig scherm
PREMIUM
Bruce en Bella kunnen niet op het Vogeleiland blijven, maar tot op heden is het niet gelukt een nieuw onderkomen voor de twee varkens te vinden. © Foto Ronald Hissink

Wie wil varkens Bruce en Bella hebben?

Het voortbestaan van het Vogeleiland met de vogels en andere beesten is nog steeds onzeker door de financiële problemen. Voor de varkens Bruce en Bella is zeker geen plek meer. Maar het blijkt een flinke zoektocht: wie wil ze hebben?

Ze stinken een beetje, maar dat is het dan ook. ‘Geweldig duo, superlief en ze eten uit je hand’. Heleen Renting typeert twee vaste bewoners van het Vogeleiland, de varkens Bruce en Bella. Ze moeten weg. Tot grote spijt van de stichting die het eiland beheert, maar wie o wie wil ze hebben?

  1. Deventer feestverlichting is sprookjesachtige attractie in binnenstad
    PREMIUM

    Deventer feestver­lich­ting is sprookjes­ach­ti­ge attractie in binnenstad

    De Deventer binnenstad straalt in de aanloop naar de feestdagen als nooit tevoren. Op Black Friday, vrijdagavond, gaat de nieuwe feestverlichting aan. Dat belooft wat. Met metershoge figuren als Scrooge op de Brink of op het Lamme van Dieseplein een mega-rendier. Opgebouwd uit ontelbare lampjes. Liefst 4,5 ton is uitgetrokken voor de nieuwe sfeerverlichting, die nog meer bezoekers naar de binnenstad moet trekken.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer