Volledig scherm
PREMIUM
Bruce en Bella kunnen niet op het Vogeleiland blijven, maar tot op heden is het niet gelukt een nieuw onderkomen voor de twee varkens te vinden. © Foto Ronald Hissink

Wie wil varkens Bruce en Bella hebben?

Het voortbestaan van het Vogeleiland met de vogels en andere beesten is nog steeds onzeker door de financiële problemen. Voor de varkens Bruce en Bella is zeker geen plek meer. Maar het blijkt een flinke zoektocht: wie wil ze hebben?

Ze stinken een beetje, maar dat is het dan ook. ‘Geweldig duo, superlief en ze eten uit je hand’. Heleen Renting typeert twee vaste bewoners van het Vogeleiland, de varkens Bruce en Bella. Ze moeten weg. Tot grote spijt van de stichting die het eiland beheert, maar wie o wie wil ze hebben?

  1. Brandon neemt altijd de trap en eet volgens de Schijf van Vijf en hoopt dat heel Aventus zijn voorbeeld volgt

    Brandon neemt altijd de trap en eet volgens de Schijf van Vijf en hoopt dat heel Aventus zijn voorbeeld volgt

    Gezond was Aventus aan de Middelweg in Deventer al, maar de locatie is vanaf nu nóg gezonder. Na het vignet voeding, dat drie jaar geleden in de wacht werd gesleept, is nu dat voor roken, alcohol- en drugspreventie binnen en wordt gewerkt aan het bemachtigen van het derde vignet. De Deventer locatie is de proeftuin en het voorbeeld voor de rest van Aventus. Vandaag komt staatssecretaris Paul Blokhuis op bezoek.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer